Universală A Gazelor Poate Cioc De Înlocuire, 9 Pachet Flexibil Se Toarnă Duze Set Garnituri Cu Guler Capace Și Dop, Capac Gura De Scurgere

Industria De Automobile Și Motociclete

s9780

În stoc

111.87lei
199.79lei

Gaz duza este construit cu 2 tuburi paralele, una mare, de unde lichidul iese si unul mai mic (pe care o "aerisire"), sub mai mari tub.Mici tubul de aerisire permite fluxul de aer astfel un vid nu este creat din rezervor - aceasta permite lichidului sa curga.

Vino cu galben și negru de bază capace, compatibil cu RotopaX combustibil 2 gal Fuelpax 3.5 litri Sceptrul poate alte gaze apă țiței din plastic cutii de conserve 1 2 5 galoane, dacă utilizați numai gura de scurgere poate potrivi pentru vechi Briggs și Stratton gaz atunci când utilizați vechea bază șurub capac.

Realizate din superior din material plastic, flexibil și durabil, usor se toarna cioc include un orificiu, astfel încât combustibilul curge cu ușurință și uniform.

Galben Capace de Aerisire cu FIXARE de BUZE pentru a preveni de la popping afară din pot.Usor de instalat,un exercițiu necesar.Începe cu o cutie goală, Burghiu 1/2 inch gaura de la spate de plastic poate mai presus de umplere linie, introduceți capacul de aerisire și în ușor cu un ciocan de cauciuc.Vă sugerăm să vă fora o gaură mică pentru a începe cu și de a lucra ți de drum până la 1/2 inch burghiu.Fi sigur de a fora un drept curățați gaura nu te făli o parte în alta cu pic, astfel că nu va face o gaura mai mare decat ai nevoie.

Caietul de sarcini:

Șurub Cu Guler Capace Tip: Fir Fin

Dimensiune(Lungime):aprox 9 cm lungime, cu Garnitura este approx1-1/2 inch Wide

Culoare:galben

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

9 x Combustibil Poate Burlane

9 x Grosier Șurub capac Collor

9 x Scurgere Dop de Capace

9 x Capacul de Aerisire

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală