Abs Antrenament Role Sudoare De Absorbție Abs Jante Cu Greutate Mare Capacitate Echipamente De Antrenament Pentru Acasa, Locul De Muncă Campus Călătoresc

Fitness & Body Building

s96188

În stoc

115.18lei
230.36lei

Nostru abdominale roata aparatul dispune de un stabilizator de structură și de înaltă densitate materiale pentru o aderență puternică.Proiectarea asigură că nu va rula cu ușurință peste, pentru a face un antrenament eficient.

Caietul de sarcini:

Nume: Patru roți abdominale roata

Greutate: 1kg

Dimensiune produs: așa cum se arată în imagine

Material: ABS

Genunchi pad material: Spuma

Mâner material: Spuma

Roata material: elasticitate Mare PU

Aplicabile oameni: Universal

Capacitate de încărcare: aproximativ 150 kg

Caracteristici: Simplu de utilizat, ușor de transportat, ușor să-și exercite mai multe grupe de muschi

Lista De Ambalare:

1 buc*Patru roți abdominale roata

1 buc*Genunchi mat

1 buc*Frână placă

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Datorită diferitelor manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Confort Ergonomic: Nostru tăcut abdominale roata dispune de un mâner curbat pentru design practic, reducând oboseala la nivelul mâinii.Anti-alunecare și stabilizează structura asigură o funcționare lină și în condiții de siguranță de rulare pe orice suprafete, perfect pentru un antrenament intens în confortul de acasă sală de gimnastică.

2.Instruire avansată: Nostru abdominale roata dispune de un robust cu 4 roti design care vă permite să efectuați diverse multi-unghi abs antrenamente cu usurinta.Rulare roțile sunt proiectate pentru stabilitate, împiedicându-le de rulare de peste în timpul utilizării.

3.De rupere Limitele: Tonul abdomenul cu usurinta cu ajutorul nostru actualizat abdominale roata.Perfect pentru incepatori, automat recuperări pentru a evita un prejudiciu.Îngroșat tuburi din oțel și mânere ergonomice asigura stabilitate și confort în timpul fiecare antrenament.

4.Design Ergonomic: Nostru abdominale roata caracteristici de înaltă densitate burete se ocupă cu sudoare de absorbție și o mai gros, moale si confortabil cu role design.Aceste caracteristici ergonomice lucreze împreună pentru a îmbunătăți puterea ta de bază și de flexibilitatea și de a face antrenamentele mai eficiente.

5.Design practic: anvelopa textura și de înaltă tenacitate material noastre abdominale roata oferta ideală de stabilitate și de sprijin pentru antrenament, în timp ce aderență puternică asigură siguranță.Greutatea mare capacitate îl face potrivit pentru toate nivelurile de fitness, ajutându-vă atinge abdominale obiective cu usurinta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness
  • Tip de sport: Puterea De Formare
  • Numărul De Model: Abdominale 4 Roti Role