Rotativ Pliante Lampă Reîncărcabilă Lampă De Perete Hotel Inginerie Noptiera Perete Lumina Reflectoarelor Decorativ De Interior Lampa

Lumini Plafon Și Fanii

s93760

În stoc

206.55lei

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

Rotativ Pliante Lampă Reîncărcabilă Lampă de Perete Hotel Inginerie Noptiera Perete lumina Reflectoarelor Decorativ de Interior Lampă lămpi de Perete sunt o combinație de retro si modern, care poate aduce mai mult de frumusete la tine acasa.Design unic protejeaza becul de bine și maximizează lumina

Nu numai că are un design elegant si aspect elegant, dar, de asemenea, aduce mai mult de frumusete pentru casa ta, și te aduce căldură și pace de spirit în întuneric.

Foarte usor de instalat.Instalați-l în cazul în care doriți, și de îndată ce este nevoie pentru a fi și prin cablu stricat, se va face treaba.

Folosind standardul internațional lampă titularului, consum redus de energie, mai puțină căldură și de economisire a energiei, puteți utiliza o varietate de surse de lumină, ușor de a înlocui și de a menține.

Potrivit pentru toate tipurile de hotel modelul camere

tensiune de alimentare: AC100-240V

dimensiune: 20 x 5 x 3 cm

Material: aluminiu

culoare: alb / aur

Conținutul Pachetului:

1 x lampa de perete

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: NICI unul