China Fabrica 400V 3 faze 3 KW Oblic Impact Hidraulic Generator de Apă Hidraulice Generatoare Kit 3000W pentru Turbine de Apă

Echipamente Electrice Și Accesorii

s9194

În stoc

6 644.73lei

Caracteristici

1.Cu cele mai bune Neodim Magnet Permanent, de înaltă calitate de cupru pur de lichidare, generatorul poate produsului putere stabil și de înaltă eficiență. 2. Special conceput rotor și rotator, low resistancemoment in start-up, bun la răcire 3. Fara cutie, direct -drive, și scăzut de pământuri rare Generator cu Magnet Permanent, ușor și în condiții de siguranță pentru operare și întreținere. 4. Turnare alluminum caz de aliaj, anti - coroziune, acid și alcaline rezistente, anti-coroziune de sare de Aplicare: Acest aparat poate fi utilizat în zone izolate temporar puterea.Clienții au conectat această unitate să pliabil furtun (furtun) pentru putere temporară în timp ce camping.Potrivit pentru iluminat de uz casnic, TV, cuptor electric și alte pură rezistență aparate de uz casnic NU este potrivit pentru aparatele de uz casnic, cum ar fi frigidere, mașini de spălat, pompe, etc. Procedura de instalare: După ce unitatea fundația fi turnat cu beton este solidificat, unitatea este instalată în loc și apoi udate în secvență.Nivelul apei trebuie să fie măsurată cu un indicator de nivel pentru a se asigura că unitatea este fixată într-o poziție orizontală.Diferența dintre unitate și podea trebuie să fie sigilate cu ciment, și nu infiltrațiilor de apă este permis.După ce unitatea este instalat, verificați din nou și rotiți arborele turbinei de turbina de mână.Dacă aparatul este flexibil, instalarea s-a terminat.Cerințe de instalare: planul De jos a turbinei în strânsă legătură cu fundația avion.NOTĂ: 500w hidro generator pot fi utilizate numai cu următoarele două condiții:. 1) vertical de Apă diferența de nivel între unitatea de fundație și hidro generator trebuie să fie în acest interval:7-15M 2) debitul De apă trebuie să poate umple complet cu apă tub care este mai presus de 7.5 cm diametru tot timpul

Poza

Lista De Ambalare

turbina eoliana numai:

1.turbine eoliene 1set(hub,coada, lame,generator,capota,șuruburi și piulițe)

2. instrument de instalare 1 set.

3.flanșă 1 buc.

Cu MPPT Controler:

1.turbine eoliene 1set(hub,coada, lame,generator,capota,șuruburi și piulițe)

2. instrument de instalare 1 set.

3.flanșă 1 buc.

4.Controler MPPT 1bucată

Cu Controler Hibrid:

1.turbine eoliene 1set(hub,coada, lame,generator,capota,șuruburi și piulițe)

2. instrument de instalare 1 set.

3.flanșă 1 buc.

4.Controler hibrid 1bucată

Despre NOI

Reamintesc

1.Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Compania noastra nu umăr orice taxe în țara de destinație.

2.Nu putem garanta nici un impozit, taxe, deoarece este depinde de politica țării.

3.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Despre Transport

Garanție Și Returnare

1.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate ambalajele originale materils.

3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.

Despre Transport

Feedback-ul

Comentariile tale pozitive este forța motrice pentru îmbunătățirea continuă.Am respect și încredere fiecare client pentru a vă oferi produse și servicii calificate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări/probleme de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați prin Ali mesaj cât mai curând posibil și vom încerca să-l rezolve pentru tine în mod pozitiv la o dată, până când sunteți mulțumit.În timp ce a părăsi un feedback negativ nu va rezolva orice probleme!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Putere nominală: 3000W
  • Nume De Brand: Rewindagic
  • Baza De Montare: Fără Bază De Montaj
  • Tip: Generator De Energie Eoliană, Generator Cu Turbină De Apă
  • Tensiune Nominală: 400V
  • Material Ax: fier
  • Certificare: CE
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Generator Cu Turbină De Apă, 3Phase 3KW
  • Culoare: Bule

Tag-uri: China Fabrica