PU Piele de Elefant Geanta cu Bani Femei portmoneul Cu breloc Multifunctional cu Fermoar Pungi de Depozitare Cheie Cazul

Moneda Posete & Titularii

s88562

În stoc

5.82lei
9.70lei

Caracteristici:

1. Multi-funcțional de proiectare: piele de elefant portofel nu numai magazinele de schimbare, dar, de asemenea, are un built-in de chei care pot bloca tastele, făcându-l foarte practic pentru utilizări multiple.

2. Materiale de înaltă calitate: cardul geanta din piele de Elefant Zero portofelul este fabricat de înaltă calitate piele de vacă și este de mana cu mana profesionale elaborate tehnici.Acesta are o calitate excelentă și durabilitate excepțională.

3. Design unic: unic elefant în formă de design este unic și drăguț, făcându-l o alegere ideala pentru tinuta de zi cu zi.Mici și convenabil de a transporta, este un element esențial mici pentru călătorie.

4. În condiții de siguranță și anti pierdere: Proiectat cu un portabil cârlig, acesta poate fi ușor agățate pe genti, curele, sau pus în buzunare, ceea ce face mai puțin probabil să fie pierdut.

5. Cadouri deosebite: rafinat materiale și design la modă face un cadou ideal pentru familie și prieteni, fie că este vorba o zi de naștere, de vacanță, sau orice ocazie speciala.

Descriere:

Nume produs: Elefant Sac de Bani

Material:Piele PU

Dimensiune:12*8*6cm/4.72*3.15*2.36 în

Culoare:Galben/Caise/Albastru

Pachetul include: 1buc* Elefant Sac de Bani

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material Principal: PU
  • Nume De Brand: ZTBBAO
  • Materiale De Captuseala: Poliester
  • Origine: China Continentală
  • Compoziția Materialului: Piele