Desen Ambarcațiunile de Template-uri 10buc Cool Template-uri Pentru BRICOLAJ, Pictura Șabloane Reutilizabile Cu Nici un Piercing Margini Pentru Carduri de Postere Jurnal

Rechizite Școlare

s86077

În stoc

16.89lei
26.03lei

Perfect pentru un Rock and Roll tematice de artă, cărți poștale, si decoratiuni.Valsul și burr-șabloane gratuite sunt special concepute pentru a oferi curate și linii precise.

Caietul de sarcini:

Nume: Rock și Rola Stil de Matrita

Dimensiune produs: despre 15x15cm/5.91x5.91 cm

Lista De Ambalare:

1set*Pictura șabloane(10buc în total)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Inspirat de Ales: Început pasiunea ta pentru arta cu Rock and Roll tematice de pictură șabloane.Fiecare șablon are o atenție hapsân și energic de design, care va lua creatiile voastre la nivel.

2.Creative Ajutor: Îmbunătățiți-vă opera de arta cu încredere Pictura Șabloane.Conceput pentru DIY desen, aceste șabloane oferă o gamă largă de modele reutilizabile, care sunt ușor de curățat și a făcut din material rezistent care nu se deformeze.

3.Măiestria Fine: ambarcațiuni Nostru de template-uri sunt meticulos artizanale cu nici un piercing margini, oferind netedă și fără pete rezultate.Fiecare matrita caracteristici modele clare, ceea ce le face perfecte pentru orice desen de proiect.

4.De crăciun Trebuie să-Fi: Adăugați o notă de creativitate pentru vacanta decoratiuni si cadouri cu gol pictura template-uri.Potrivit pentru toate vârstele, aceste șabloane sunt perfecte pentru Crăciun, Anul, Ziua copilului, zilele de naștere, și mai mult.

5.Multi-Scop Pictura Șabloane: Pictura Noastră Șabloane sunt ideale instrument creativ.Potrivit pentru o varietate de arta proiecte DIY, de la proiectarea cărți poștale pentru îmbunătățirea imaginii albume, aceste template-uri versatile oferă mai multe posibilități pentru repertoriul artistic.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală