Counter-Strike 2 taste cs2 taste cherry Profil PBT colorant sub taste joc taste csgo

Periferice Pentru Computere

s8416

În stoc

107.75lei
168.37lei

Datorită camerei de fotografiere, există o anumită diferență de culoare între imagine și obiect real, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a cumpara.

Notă: acest lucru este de taste , nu tastatura !!!!

*De taste sunt realizate din gros PBT material, potrivit pentru jocuri intensive, și poate produce satisfăcătoare firma de intrarile de la tastatura.PBT sublimare tasta caps, culoarea a pătruns în cheie capac, durata de viață de până la zece ani nu se va stinge, puteți să fiți siguri de a utiliza și bucurați-vă de design de pe cheie.Sublimare cheie capac, durabil purta și fără ulei, și mata design face cheia nu este ușor să rămânem sudoare, aspectul mai mult textura.Tipărite prin procesul de sublimare termică, personajele nu se va uza.

Tehnologie: 5face colorant sub

Compatiability: Acesta poate fi folosit pentru cele mai multe Standard ANSI MX switch-uri Mecanice tastatura

bara de spațiu este de 6,25 u ,și anume spațiul is11.7cm Asigurați-vă că bara de spațiu tastatura este de 6,25 U standard.

* Înălțime: Cires Profil

ambalare: cutie

* Puteți consulta serviciul clienți pentru compatibilitate atunci când achiziționează produse

După Serviciu, Dacă unele taste lipsă sau rupte pe drum,trebuie doar să ne lăsați un mesaj,vă vom trimite lipsesc sau sunt rupte cele mai curând.Nu vă faceți griji despre asta și nu lăsați feedback-ul imediat.

Gratuit taste tragator

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-11-23

    Este conform cu fotografia, este o supărare dacă tastatura dvs. este limba spaniolă, deoarece acesta este conceput pentru limba engleză.

  • Oaspete
    2023-11-20

    Bunurile au ajuns în intervalul de timp specificat. Chiar cu 3 zile mai devreme. L-am cumpărat ca un cadou pentru sotul meu, mi-a plăcut foarte mult, dar s-a dovedit că aceasta nu se potrivește tastatura lui, el va cumpăra unul nou), dar nu este vina vânzătorului) am recomanda-o.

  • Oaspete
    2024-01-04

    Produs ca AD, recomand.

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: SMART NOUĂ
  • Tip: Tasta Caps