Electricitatea Statică Remover Anti-Static Bratara Bratara Pentru Cheile De La Mașină Statică Cheie Lanț Electricitate Statică Remover Pentru Masina

Industria De Automobile Și Motociclete

s8146

În stoc

39.84lei

Acest breloc metalic este conceput pentru a elimina electricitatea statică în mașină.Un cadou de ziua perfecta pentru pasionatii de masini.Proteja sănătatea și siguranța dumneavoastră.Un must-have masina de aprovizionare!

Proprietăți:

Nume produs: Anti Static Breloc

Greutate: 36g

Material: de înaltă calitate din oțel placat cu crom + metal + conductor de cupru

Ambalaj: Blister de carton

Dimensiune produs: 10 cm

【】 Caracteristici:

1. Conductoare mediu al acestui produs este din cupru si are secundar funcție de descărcare.

2. Se poate elimina electricitatea statică în viața de zi cu zi, cum ar fi corpul uman, mașini și calculatoare;

3. Timp pentru a elimina electricitatea statică este de 0,2-3 secunde

Lista De Produse

Anti Static Breloc*1

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material selectat: Încânta în acest anti static breloc este excelenta calitate materiale metalice care asigură durabilitatea sa.Designul său elegant este o potrivire perfecta pentru cei care cauta eleganta si rafinament.

2.Ușor de Utilizat: Proiectat în formă de breloc, acest anti-static breloc este ușor de a transporta și de a folosi.Atingeți partea metalică a unui pământ de suprafață pentru a elibera electricitatea statică din corpul dumneavoastră în câteva secunde.

3.Preveni Dăunătoare Șocuri: Cu anti-static breloc, de conducere devine mai sigur și mai confortabil.Elimină zgomotul de masina de bunuri și previne în mod eficient șocurile, făcându-l ideal pentru utilizarea în autovehicule.

4.Cadou potrivit: anti static breloc este un cadou minunat pentru bărbații și femeile care doresc să evite neplăcut șocuri electrice.Se poate descărca electricitatea statică în condiții de siguranță și rapid, fără nici un zgomot sau scântei.

5.De Asigurare a siguranței: anti static breloc poate preveni eficient scântei și șocuri electrice cauzate de electricitatea statică, protejarea sănătății și a siguranței.Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a evita alte probleme cauzate de electricitatea statică, cum ar fi pielea uscata, încreți părul și hainele lipirea.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală