1m 2m 3m USB C/8pini/3.5 mm Dual RCA Cablu de Tip C La 2RCA Y Splitter Cablu Pentru PC Laptop Tableta SmartPhone Amplificator Difuzor

Accesorii & Piese

s7847

În stoc

38.14lei
84.75lei

Caracteristici:

1. USB-C pentru Cablu 2RCA: USB-C pentru Cablu 2RCA fluxuri audio stereo direct de la USB-C telefoane/tablete/laptop-uri audio de ieșire dispozitive de 2RCA phono port, fără convertoare audio.USB-C la RCA Cablu Audio simplifică conexiunea și vă permite să vă bucurați de muzică plăcută pe dispozitive high-end.Face audio stereo sunet mai fidelitate, fără distorsiuni și pentru a atinge o experiență captivantă.

2. Plug and Play: Perfect transmite audio stereo pentru sunet de înaltă calitate.Culoare rosu/alb-marcat conectori pentru rapid, ușor stânga-dreapta conexiuni.Conectori RCA ușor mânere pentru conectarea și deconectarea asigurând în același timp fiabilitatea.

3. Calitate superioară a Sunetului: Built-in, cu un formidabil DAC Cip care atinge 24bit/96kHz audio capacitate de producție, îmbunătățirea raportului semnal-zgomot, scăderea gama de frecvență rata și să mențină o calitate a sunetului original.Umple-ți viața cu Hi-Fi gratuit muzica de calitate și endues mai bună experiență audio.

4. Pe scară largă Compatibil: USB-C la 2 RCA Cablu Audio suportă cele mai multe de Tip USB-C dispozitive, care este folosit pentru a converti laptop-uri, pad și telefoane inteligente cu port USB-C interfață de ieșire a semnalului audio pentru 2 prize RCA în stânga și în dreapta canale de sunet, atunci sunetul va fi transmis la domiciliu sistem Hi-Fi, stereo al mașinii radio, sunet-bar, placă turnantă, boxe, mixer, amplificator sau alte 2RCA dispozitiv echipat

5. Robust, Durabil: USB Tip C la 2RCA Audio Cablu Y utilizarea de Aluminiu-Aliaj, rezistent la coroziune și murdare, nu ușor de a deteriora.Plasa de sârmă exterior oferă puterea și flexibilitatea, asigura 25000+ îndoiți durata de viata.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Tip-C/8pini/3,5 mm-2 RCA cablu audio

Lungime: 1m,2m,3m(Opțional)

Aspect culoare: Negru

Diametrul exterior al firului de corp: 5.0 mm

Shell material: aliaj de Aluminiu

Exterior quilt material: TPE + țesătură

Proces comun: placat cu Aur

Produs sârmă ecartament: 29AWG

Conductor material: cupru Emailat

Note:

1. Semnalul audio poate fi de ieșire de Tip C pentru RCA.A nu se folosi la RCA de Tip C în sens invers.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus:

1 x Cablu Audio

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: nku
  • Un Conector: jack, TIP-C, FULGER
  • Ambalare: Polybag
  • Conector B: RCA
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: Difuzor, Pentru iPod, Calculator, microfon, MP3 / MP4 Player, Amplificator, TV box, Televiziune, DVD Player
  • Gen: De Sex Masculin-Masculin
  • Numărul De Model: 2 rca cablu audio
  • Tip: Linie Audio