Fereastra de Master Driver Laterală Dublă Auto Buton de Comutare Pentru Honda Accord EX, EX-L 2008-2012 35750-TA0-A31

Fereastra Din Spate

s76226

În stoc

114.99lei
174.23lei

Înlocuirea Dublu Auto Fereastră Comutatorul principal - Acest comutator înlocuiește partea șoferului comutatorului geamurilor electrice, de asemenea, cunoscut sub numele de fereastra comutatorul principal.Acest switch oferă include controale pentru toate 4 geamuri electrice și fereastra de blocare și are o cheie de sus și în jos funcție pentru șofer și pasager fereastră.

Dacă vă confruntați cu probleme ca în imposibilitatea de a deschide și închide geamurile, uneori, nu răspunde la apăsarea butoanelor atunci este posibil să aveți o problemă cu stăpânul tău a geamului.

Fereastra comutatorul principal poate fi ușor localizată pe partea stanga fata la usa sau pe partea șoferului brațul restul vehiculului.

Se Potrivesc perfect, Calitate, Finisaj - este un înlocuitor direct și va arata, se potrivesc și de a lucra exact ca o parte din fabrică.Toate marcajele vor fi identice cu cele de fabrica a geamului.Vă rugăm să rețineți că această fereastră a comuta doar inlocuieste switch-uri de vehicule care au dublă funcție automată.

Se potrivește pe Următoarele Vehicule:

2008-2012 pentru Honda Accord EX

2008-2012 pentru Honda Accord EX-L

Înlocuiește Numere de o Parte: 35750-TA0-A31

culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Comutator Geam

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală