PCIE Pentru a 5-Port SATA III 6 Gbps SATA Controller Card de Expansiune JMB585 Șasiu de Calculator Adaptor de Card

Periferice Pentru Computere

s76079

În stoc

154.41lei

PCIE Pentru a 5-Port SATA III 6 Gbps SATA Controller Card de Expansiune JMB585 Șasiu de Calculator Adaptor de Card, Folosind un PCIe, SATA card și 5 cabluri SATA, puteți adăuga 5 6Gbps SATA 3.0 / s dispozitive la computer.

5-port SATA controller bazat pe JMB585 cip principal oferă mult mai stabil și de înaltă performanță, care oferă viteză de până la 1700 MB / s.

Hot-swappable, plug and play, nici un driver necesare, compatibil cu Windows 10/8 / 7 / Vista / XP, Mac OS 9/10 si Linux de mai sus.

PCIe la SATA III 5-port card de expansiune vine cu un low profile bracket și 5 cabluri SATA pentru a se potrivi în PCIe X4 / X8 / X16 sloturi.

[Notă] -Daca placa de baza suporta PCIe boot funcție, puteți instala sistemul de OPERARE de pe disc conectat la acest PCIe, SATA card.Daca placa de baza are RAID function, puteți crea RAID cu SATA card.WIN10 software-ul de suport RAID 0/1.(Nu suporta Boot ca Disc Sistem).

Notă:

1.Pentru a instala sistemul de OPERARE pe disc, asigurați-vă că placa de bază suportă PCIe boot funcție

2.Nu suport ca un Sistem de Disc de boot

Tip:Card de Expansiune PCIE

culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x PCIE Card de Expansiune

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Hard Disk Adaptoare