Aromoterapie Duș Vapoare Asistarea Somn Relaxant Scuti de Stres Duș Tablete pentru Barbati Femei detensionare Și Relaxare

Frumusețe & Sănătate

s75575

În stoc

4.59lei
8.52lei

Descriere:

Conținut Net: 6pcs

Produs ambalaj: saci

Eficacitatea produsului: duș tablete

Termen de valabilitate: 3 ani

Duș foaie are propriul parfum naturale , care permite oamenilor să respire încet și profund și bucurați-vă de moment de relaxare în duș.

Duș vaporizator conține naturale și organice, uleiuri esențiale pentru aromaterapie spa experiență în showerhelping ai somn , relaxați-vă și de a elimina oboseala de zi.

Notă: Acest produs este doar pentru uz extern.Trauma, roșeață și alergii sunt interzise.Vă rugăm să-l utilizați imediat după deschiderea acesteia.

Cum să utilizați:

Rupeți ambalajul secundar și locul produsului pe podea cabină de duș sau atârnă pe peretele de la baie pentru a elibera pe deplin aroma.

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3cm.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.Vă mulțumesc!

Pachetul inclus:

1 * Duș Tablete

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Element: baie
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Cantitatea: 1