Pentru G604 Mouse-Banda de Prindere Anti-alunecare Stickere Mouse-Accesorii Multiple Culori Gaming Laptop Calculator Desktop

Periferice Pentru Computere

s72193

În stoc

4.78lei
7.05lei

Caracteristică:

1. Spori aderenta: G604 antiderapante autocolante sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care poate oferi o aderență excelentă și de a spori controlul în jocuri sau de lucru.

2. Ușor de instalat: acest anti-alunecare autocolant este un design simplu și sunt dotate cu sticky spate, care poate fi ușor și rapid lipite și eliminate fără alte instrumente.

3. Echipamente de protectie: anti-alunecare stickere poate proteja în mod eficient G604 de la zgârieturi și daune și prelungi durata de viață a echipamentului.

4. Îmbunătăți nivelul de confort: după utilizarea acestui anti-alunecare autocolant, acesta va oferi un plus de confort, nivel sub condiția de a folosi mouse-ul pentru o lungă perioadă de timp, reducerea situație jenantă care transpirații mână și mouse-ul slide-uri.

5. Perechea perfectă: acest anti-alunecare autocolant este special conceput pentru G604, care perfect se potrivește cu dimensiunea și forma de echipamente și este mai unitară și coordonată de vedere vizual.

Pachet:

1 * Mouse-Ul Autocolant

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: Mouse-Ul Patine
  • Nume De Brand: HUXUAN
  • Origine: China Continentală