Chitara cu 6 corzi Pod Tailpiece Opri Bara de Epocă Pod Tailpiece cu Tunere Știfturi de Înlocuire Chitara Electrica Piese

Instrumente Muzicale

s7176

În stoc

74.01lei
101.41lei

Caracteristici:

OOTDTY

Chitara cu 6 corzi Pod care include fine tuners, știfturi și inserții, oferă posibilitatea de a regla fin orice șir pe chitara ta în câteva secunde.

Micro-ajustare tunere și artizanale cu atenție uneltele și șei vă permite pentru a netezi șir de circulație și precis capacitatea de tuning.

Fie că sunteți un profesionist sau un amator player, această punte mai mică este perfect pentru chitara electrica entuziaști.

Mare pentru muzică diferite ocazii, cum ar fi concerte, spectacole, studiouri de înregistrare, benzi de repetiții, precum și practica și compoziție.

Ajustarea de tuning chitara este foarte ușor și, dacă aveți nevoie pentru a regla fin acest tailpiece face această sarcină foarte simplu și rapid.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj De Aluminiu+Cupru

Culoare: Aur/Argintiu/Negru

Dimensiune: Așa Cum Se Arată În Imagine

Pachetul Include:

1set Chitara Pod Tailpiece

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală