Control de la distanță Gonflabile, Vibratoare Anale, Dildo Butt Plug Prostata Masaj Vagin Anus Expander Dilatator pentru Unisex Gay Sex Jocuri

Frumusețe & Sănătate

s70982

În stoc

72.21lei
306.64lei

Descriere

Anal Vibrator este o jucarie ideala pentru anal aventurieri.

Este În Siguranță?Sigur, Acest Gonflabile Butt Plug este facut din prime și de corp-material sigur pentru a vă oferi un confortabil de inserție fără a afecta.

Cât Despre Operațiune?Nu vă faceți griji, acesta este echipat cu un control de la distanță pentru operare ușoară.

Va Fi Obositor Atunci Când Se Utilizează?Nu.Acesta este conceput cu un design ergonomic pentru a se potrivi perfect vintre, lovit P-la fața locului pentru a culege incredibil stimulare.

Doar Un singur nivel de Vibrații?Bineînțeles că nu.Acesta oferă 10 moduri de vibrație pentru nevoi diferite, fiecare modul vă ajută să vă pentru a ajunge la un nou nivel de placere cu toate tipurile de stimulare, și nu veți fi niciodată plictisit.

Material: Silicon

Rezistenta la apa: IPX6 rezistent la apa (nu se pune portul de încărcare, umfla gaura si dezumfla gaură în apă)

Timp de încărcare: aproximativ 2 ore

Timp de lucru: aproximativ 1 oră

Indicator de încărcare: arată roșu flash

Complet încărcat, indicatorul rămâne în roșu

10 Puternice Moduri De Vibrație

Acest Vibrator anal are 3 niveluri de vibrații, cu 7 moduri de impulsuri de la slab la puternic modele care ar putea duce la foarte *rgasms curând.Acest sentiment de vibrație puternică va stimula anal, P-locul, perineu, si de prostata, dă un mecanism de sex experiența, să te simți un nou anal călătorie.Acest butt plug, de asemenea, poate masaj unei femei vaginale, de a stimula punctul g, să te simți un alt fel de stimulare în sex!

Acest sex anal jucărie poate fi folosit atât pentru prostata si punctul G stimulare.Acesta este conceput cu un seif limitat inflației dimensiune. (Maxim gonflabile diametru este de 2.76"/7cm), Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supra-umflarea.Acesta vă permite pentru a umfla rapid prin apăsarea ușoară a inflației buton, și eliberând mâna să oprească inflația, explorarea extrem sex anal emoție.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: LLYH
  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Silicon
  • Funcția 1: Sex Anal Jucarii, Gonflabile Dop De Fund, Vibratoare, analsex penis artificial, Control De La Distanță, anal femei jucării
  • Obscene Imagine: No
  • Tip De Element: Sex Anal Jucarii
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: vibrator