Suport Pentru Spate Cu Ultrasunete Limfatic Calmant Corpului Stând Corector De Postura Gât Inteligent De Monitorizare Formare Corector De Postura

Frumusețe & Sănătate

s68173

În stoc

21.48lei
42.12lei

Descrie

Culoare: negru, portocaliu

Copiii adulți sunt universale

caracteristică

Corect poziția stând prin vibrații memento

Cu ultrasunete portabil limfatic -nazale si gat patrat-este un instrument ideal pentru corpul de curățare și pierderea în greutate.Acesta permite corpului uman să rapid și eficient a absorbi ingredientele, astfel încât toată lumea va fi înviat și confortabil.

Prin ultrasunete vibrații, presiunea este aplicată la celulele de grăsime în acest proces.Din cauza presiunii mari, celulele de grasime se va descompune și să devină lichid.Corpul uman poate folosi apoi urina ca deșeuri.

Se crede că undele ultrasonice va spori eficiența sistemului limfatic și a fluxului limfatic.Acesta vă poate ajuta corpurile noastre, permițând lichidului de sistemul limfatic pentru a ajuta corpurile noastre mai repede decât produse și alte deșeuri, și este mai ușor de descărcare de gestiune de lichid.

Design Ergonomic -Utilizarea de înaltă calitate și extinsă de materiale, în formă de U-gât de masaj potrivit pentru gât curbe.Nu aluneca, astfel încât nu există nici o povară pe umăr.

Cu ultrasunete portabil limfatic -nazale si gat patrat-este un instrument ideal pentru corpul de curățare și pierderea în greutate.Acesta permite corpului uman să rapid și eficient a absorbi toate ingrediente naturale, astfel încât toată lumea va fi înviat și confortabil.

Comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi alternative.

2. Din cauza diferențelor dintre diferite de afișare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este culoarea ambalajul produsului

Pachetul Inclus:

1 *Cămilă spate de pui

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Cerere: GÂT
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Nume De Brand: LANBENA
  • Dimensiune: Small
  • Material: Material Compozit