Ușa de Perete Protector 9pcs Clar Anti-Coliziune Protector Material Moale Perete de Protecție, Accesorii Pentru Birou Dulapuri Paturi

Mobilier

s67129

În stoc

46.99lei
93.98lei

Proteja pereții și mobilierul de la daune cu aceste ușă solidă dop butonul de tampoane.Ei au un sistem avansat de auto-adeziv de design care se lipeste ferm la orice suprafețe.Ele sunt ușor de instalat și de a elimina, și ei vă ajuta să economisi bani pe reparații.Ele sunt, de asemenea, o mare pentru decoratiuni de Craciun, cum se poate preveni frigidere din trântit.

Caietul de sarcini:

Ambalajul produsului dimensiune: 16*18.5*2cm/6.3*7.28*0.79 în

Singur produs dimensiune(aprox): diametru 5cm/1.97 inch, grosime 1,2 cm/0.47

Greutate produs: despre 188 g

Lista De Ambalare:

9pcs*Ușa de Perete Protector

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Hassle-Free de Protecție împotriva Coliziunilor: Aceste autocolante au o uzura-rezistent de calitate și o textură moale, care este fabricat din materii prime de înaltă calitate.Ele pot preveni orice daune pe mobilier sau pe perete cauzate de coliziuni.

2.Economisi Bani și Lavabil: anti-coliziune autocolante nu sunt numai durabile, dar, de asemenea, lavabil.Puteți elimina cu ușurință și se spală-le ori de câte ori se obține murdar sau plin de praf.Ei vor lipi înapoi la mobilier sau pereți, fără a pierde eficacitatea lor.

3.Liniștit și Curat: Aceste autocolante reduce zgomotul de uși trântite și păstrați wallpaper intact.Ei au un sistem avansat de auto-adeziv de design care vă permite să rămânem și coaja de ele cu ușurință.Perete rămâne curat și zero-free din cauza lor.

4.Inovatoare Cadou: Da prietenii sau membrii familiei acest anti-coliziune autocolant pentru noua lor casă, de Crăciun sau de ziua de nastere.Este un inteligent și se răcește pentru a-și salva pereți și mobilier de la obtinerea distrus sau marcate.

5.Utilizate pe scară largă: Dacă aveți paturi, clanțe, pupitre, dulapuri sau frigidere, anti-coliziune autocolante poate preveni-le de zgarieturi sau lovituri pereți.Ele sunt ușor de aplicat și de a elimina, și au o gamă largă de utilizări pentru mai multe tipuri de mobilier.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Furnir