Creative de Crăciun Pictura Șablon Moș Crăciun, om de Zăpadă Bell Fulgi de zăpadă Copii DIY Desen Gol Șablon materiale pentru Pictura Cadou

Rechizite Școlare

s65210

În stoc

5.87lei
10.88lei

Descriere Produs:

1. Nume produs: Copii DIY Desen Șabloane Tubulare Set de Bord de Plastic de Crăciun Pictura Șablon

2. Dimensiune produs:

A & B: 13X13cm/5.12x5.12inches

C & D: 26x17.8 cm/10.24x7.01inches

3. Produs stil: Pictura Șablon

4. Material: PET

Caracteristici produs:

1. Materiale de înaltă calitate: Manual DIY placi de desen sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu o anumită grosime și durabilitate, oferind suport stabil pentru pictura creații.

2. Creative design gol: Crăciun gol șablon adoptă o creatie de design gol.Sunt modele deosebite și prezintă pe șablon, permițându-vă să vopsea de umplere sau de contur pentru a crea o atmosferă unică de vacanță.

3. Ușor de utilizat: Acest manual DIY placa de desen este ușor să funcționeze, chiar și începătorii în pictura poate obține cu ușurință a început.Doar așezați șablonul pe placa de desen, de umplere sau de a urmări cu vopsea sau cu creioane colorate, și puteți completa un tablou frumos.

4. Flexibile și diverse: designul de vacanță pictura model este flexibilă și diversă.Picturile pot fi agățate pe perete cu frânghii sau clipuri pentru a adăuga o atmosferă de sărbătoare.În același timp, modelul poate fi, de asemenea, un cadou, o dau la rude și prieteni, și de a simți bucuria și căldura de la festival împreună.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 set de Pictura Șablon

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală