1 Buc Bărbați Strans Pantaloni Sport de Fitness de Formare de Funcționare Elastic Respirabil Pantaloni Fitness de Uscare Rapid Parte Funcționare Dresuri P J2Q1

Fitness & Body Building

s64987

În stoc

99.18lei

Nume produs: băieți jambiere pentru sport

Dimensiune produs: S,M,L,XL,XXL

Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

Produs material: fibre de poliester

caracteristici produs:

1. Materiale de înaltă calitate: rochii de vara sport pantaloni stramti sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care sunt higroscopice, ușoare și respirabil.

2. Confortabile fit: slim fit design oferă maximum de confort și flexibilitate în timpul de formare de mare intensitate, și centura elastica asigura un confortabil, se potrivesc pentru toate tipurile de corp.

3. Perfectă de funcționare și de formare: Nostru strâmt sport, jambiere sunt perfecte pentru diverse activități sportive, inclusiv alergare, baschet, și activități în aer liber.Ele sunt perfecte pentru vară și de iarnă antrenamente, oferind un echilibru perfect de căldură și lejeritate.

4. Uscare rapida tesatura: uscare Rapida tesatura poate de repede sudoare departe, pastrand ai uscat si confortabil in timpul exercitiului.

5. Design de moda: Rochii la modă și elegant modele au un aspect modern, ceea ce le face perfecte pentru orice om care vrea să arata si se simt cel mai bine in timpul exercitiilor.Ușor să aibă grijă de, acesta poate să-și mențină forma după spălare, făcându-l o durată supliment în sport garderoba.

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea, vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii, dar pentru tine este doar de referință.

Livrarea include:

1 buc băieți jambiere pentru sport

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală