Mașină Ghemuit Vâslaș Plimbare Cu Masina De Antrenament De Fitness

Fitness & Body Building

s64099

În stoc

389.07lei
518.73lei

【Ghemuit Asista Mișcare】 mașină ghemuit vă permite să faceți o gama completa ghemuit mișcare la unghiul corect.Arde un număr mare de calorii și creșterea capacității cardiovasculare, rezistenta, viteza pe antrenamente de zi cu zi, veți vedea o diferență în corpul dumneavoastră.

【Antrenament complet Organism】 mașină ghemuit obiective mușchii din tot corpul pentru un antrenament echilibrat.Rând și plimbare design face împingerea activa corpul tau mai mic, de a dezvolta picior putere și slăbiciune, face tragerea consolida arme, umeri și spate.

【Performanta Display】digital monitor vă ajută să urmăriți eficient exercițiu timp, numărul de mișcare, calorii arse fiecare mișcare, puteți urmări progresul și să rămână motivați de performanță de zi cu zi.

【Scaun reglabil&Ghidon】puteți regla ghidon în sus și în jos sau mișcați scaunul înainte și înapoi pentru a găsi o poziție adecvată, această funcție oferă flexibilitate și o mare usurinta in utilizare.

【Economie de spațiu】dimensiunile compacte ale acestui ghemuit masina este potrivit pentru utilizarea acasă și poate fi pliat cu ușurință într-un spațiu limitat zona pentru depozitare convenabilă.Construi sala de sport de acasă din acest total-body aparat de fitness și să rămână activ.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numele Departamentului: copil
  • Origine: China Continentală
  • Site-Ul De Formare: Talie
  • Tip de sport: Puterea De Formare
  • Tip: Galvanizare