Agent frigorific Încărcare Furtun 1/4SAE Fir Pentru R410 R134 R22 1.2 m Car Aer Condiționat R134 HVAC Furtunuri 600-3000 PSI Refrigerare

Echipamente Electrice

s62595

În stoc

24.84lei
49.69lei

Acest AC de Încărcare Furtunuri Tubul este fabricat din PVC transparent material, asigurându-se o înaltă performanță de etanșare.Cu o 3000PSI presiune de spargere și un diametru de 11mm, se asigură o prindere sigură.Perfect pentru uz industrial și comercial.

Numele: Furtun De Încărcare Agent Frigorific

Material: Alama+PVC

Culoare: rosu, albastru, galben

Lungime: 1.2 m

Țeavă de diametru: 11mm

Filet: 1/4"SAE-1/4"SAE

Presiune de lucru: (3000~600) PSI

Lista:

Agent Frigorific Încărcare Furtun*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Materiale de înaltă Calitate: Prin utilizarea de ulei-rezistent, transparent, material PVC, sistemele de răcire încărcare furtunurile sunt extrem de durabile și rezistente la uzură, asigurând o utilizare de lungă durată și eficiente de înaltă presiune fluid mișcarea de observare.

2.Oferă teste de siguranță: a se Asigura o precizie de testare și siguranța maximă a sistemelor HVAC.Capabile să reziste până la 3000PSI presiune de spargere și un 600 PSI presiune de lucru, acestea oferă sigure și fiabile rezultate.

3.Mare-Etanșare: Aceste refrigerare încărcare furtunuri dispun de toate-conectori alamă, asigurarea unui conservant și fără scurgeri de debitul maxim de agent frigorific eficiența transferului.

4.Multi-utilizare: Conectați frigorifici 22, 12, 134a cu usurinta cu ajutorul nostru 1,2 m lungime, 11mm diametru de înaltă calitate de încărcare furtunuri cu 1/4"SAE-1/4"SAE conectori.Experiență sigură și eficientă a procesului de încărcare de fiecare dată.

5.Rapid și fără Efort de Configurare: Cu refrigerare încărcare furtunuri, instalarea este o briza!Adânc striate conector nuci oferă o prindere sigură, care pot fi strânse ușor de mână, în timp ce 45 de grade cot la sfârșitul permite pentru hassle-free de atașament în spații înguste.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici Speciale: Furtun Transparent De Tarifare
  • Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: China
  • Diametru interior: 11MM
  • Tip De Material: Tesatura Furtun Armat Cu Izolație Termoplastică
  • Diametru exterior: 11mm
  • Grosime: 11MM