Aer Capac de Evacuare Masina de Încălzire 1.65 Inch Evacuare Conductă de Evacuare a Aerului de Ventilare Capac de Acoperire Compatibil Cu 2KW Camion Masina Caravan Diesel

Echipamente Electrice

s62215

În stoc

56.17lei

Descriere:

1. Material de înaltă calitate, durabil și robust.

2. Ușor de instalat.Nu de foraj și de tăiere sunt necesare.

3. Aplicarea pe scară largă.Perfect înlocuiește vechiul sau rupt unul.

4. Crește în zona de evacuare a aerului.

Caietul de sarcini:

Nume: Fantele De Aerisire

Size: 4.56x4.56x3.54inch/11.6*11.6*9.8 cm

Interfață diametru: 42mm/1.65 inch instalare port

Greutate: 124g

Modele aplicabile: Potrivit pentru 2KW(D2) încălzitoare de parcare, și alte modele de aer încălzitoare de parcare pentru 42mm diametru interior conducte.

Lista de pachete:

Fantele de aerisire x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de încredere】Durabil și robust.Această Aerisire Capacul este fabricat din material ecologic.Rezistent la temperaturi ridicate, și nu este ușor de deformat.

2.【Meci De 100% Originale】Economisește timpul de întreținere, economic.Înlocuitorul Perfect pentru vechi sau rupte una.Aceste Aerisire Huse vor face Diesel de Încălzire pentru a restabili funcționarea normală.

3.【Convenabil de Instalare】Ușor de instalat, fără a cheltui prea mult timp.Și nici de foraj sau de tăiere este necesară.Vă rugăm să comparați numărul de parte la prima parte inainte de a cumpara acest Aer de Aerisire!

4.【În linii mari Compatibile】Aplicabile la 2KW (D2) de Încălzire de Parcare.Se potrivește și alte modele de aer încălzitoare de parcare cu o 1.65 inch diametrul interior al conductei.Acest accesoriu este în general compatibil.

5.【Măiestrie delicat】Nu este ușor să cadă după instalare.Acest Furtun Capac adoptă dublu-orificiu de evacuare a aerului de design.Crește în zona de evacuare a aerului.

Și pentru a preveni aspectul de mașină de la zgârieturi și praf.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici Speciale: Incalzitor De Evacuare A Aerului