Demon Față Zâmbitoare Autocolante Auto Geam Spate Decalcomanii Auto Amuzant Corp Styling Decor Zgarieturi Rezistent La Apa

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s62079

În stoc

17.27lei
34.59lei

Adăugați o notă de umor pentru masina ta cu acest amuzant zâmbet fata autocolant auto!Imprimate, este ecologic și pot fi îndepărtate cu ușurință, fără a părăsi orice gunoi.Doar coji de fructe și stick-ul pentru a face vehiculul dumneavoastră sau orice alt articol mult mai interesant.

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Animal Zâmbet Autocolant

Material: Vinil

Dimensiune:9.5*18cm/3.74*7.09 cm

Culoare: negru, alb, rosu, roz, aur, argint, colorat ray

Se aplică pentru: autoturisme, motociclete, motociclete căști de protecție, notebook-uri, frigidere, etc.

Pachet De Listă:

Demon față zâmbitoare masina sticker1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material selectat: Construit dintr-excelent material mat, acest zâmbet fata autocolant auto este o înaltă calitate, rezistent la apa opțiune.Spre deosebire de ordinare autocolante, acesta oferă lungă durată de rezistență și își păstrează eco-prietenos.

2.Zâmbet amuzant Forma: Acest autocolant auto dispune de un design cu o bestie față zâmbitoare care pot face ochii mai luminos.Acesta este potrivit pentru tine care place personalitate și umor.

3.Îmbunătățit Aspectul: zâmbetul Pe față autocolante auto sunt muri tăiate, imprimate, deci nu au nevoie de un fundal.Masina de suprafata sau de a le aplica devine fundal, creând o mai natural și frumos.

4.Ușor Reapplyable: Vreau un nou decal?Nu vă faceți griji!Zâmbetul nostru fata de masina autocolant pot fi îndepărtate cu ușurință, fără a deteriora masina ta sau alte suprafețe.Pur și simplu coaja l și aplicați din nou un nou autocolant în câteva secunde.

5.Practic in Utilizare: de a Spori aspectul de masina sau motocicleta, și chiar și pe frigidere sau laptop-uri.A folosi acest zâmbet fata autocolant auto de versatil și de distracție decorare cu privire la orice element.Aplicabilitate largă pentru a arăta personalitatea ta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală