Hanfu Marginea Clipuri Ac de par lucrat Manual Glazura Flori Franjuri de Păr Accesorii pentru Cheongsam Ceai Purta Costum Vechi

Îmbrăcăminte Accesorii

s6037

În stoc

32.75lei
44.86lei

d88 Chineză Retro Partea Agrafe de Par Handmade Glazura Flori Franjuri de Păr Accesorii pentru Rochie de Coafura Face Instrumente d88

Descriere:

Caracteristici:

1. Material: de înaltă calitate din aliaj de materiale, durabil și non-decolorare, mână-impodobita cu geamuri flori nu sunt ușor să cadă, luxoase și strălucitoare.

2. Design practic: Părul clip este de asemenea potrivit pentru fetele cu păr puțin volum pentru a face parul, nu răspunde volum parului, foarte versatil.Frumos mai "grele" înainte, durabil jos clipul, ușor și confortabil.

3. Romanul de Deschidere: Duckbill design este convenabil de a fixat ferm în păr, nu va strica parul tau, și de a face fără precedent dinamic și la modă, farmec.

4. Convenabil de Design: Mov floare de par clip cu ciucure este stabilă și nu pierde, purta stabilă și nu este ușor să alunece.Design Anti-alunecare, coada curbe închise, cât de mult păr sunt prinse strâns.

5. După-vânzare de Servicii: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne imediat si va vom ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Materiale: Aliaj/Glazura

Meserii: Manual

Stil: stil Vechi

Notificare:

1. Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere

Pachetul Include:

1 * Ac de păr

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numele Departamentului: Adult
  • Gen: FEMEI
  • Origine: China Continentală
  • Material: Aliaj