Luminat de Crăciun Gnome Gnomi Decoratiuni de Craciun pentru Casa Cadouri de Partid fără Chip Bătrân Papusa cu Ornamente Luminoase Lumini

Home & Garden

s6026

În stoc

65.30lei
130.60lei

Puncte:

1.Fără fir și Convenabil: Acest ceramice gnome pomul de crăciun este alimentat de 3AA baterii (nu sunt incluse), astfel încât să puteți folosi cu ușurință, fără orice cabluri sau prize.De asemenea, puteți muta în jurul valorii de la orice loc doriți cu design ușor și compact.Rândul său, doar pe partea de jos a comutatorului și bucurați-vă de atmosfera de sărbătoare.

2.Ușor de Loc: ceramica gnome pomul de Crăciun este perfect pentru cei care doresc pentru a economisi spațiu.Cu o 2.95 inch bază și în picioare 6.3 cm inaltime, se poate potrivi în orice spațiu, fără a lua prea mult spațiu.În Plus, pe bază asigură stabil de plasament pentru o vă faceți griji-free ecran.

3.Creative de Crăciun poftă de mâncare: Aduce farmecul sezonului de vacanta la casa ta cu acest fermecător ceramice gnome pomul de Crăciun.Combinarea celor dragi de Crăciun gnomi cu un copac de design, este completarea perfectă pentru decor de sezon.Cu detalii complicate și măiestrie excelent, se face pentru o grijuliu și creativ cadou pentru cei dragi.

4.Gamă largă de Aplicații: Ridica decor festiv cu acest ceramice gnome pomul de Crăciun.Luminile sale instantaneu crea o ambianță confortabilă, făcându-l un mare plus pentru masa de sufragerie, cameră de familie, sau de școală.Pregateste-te pentru sărbători de neuitat.

5.Cadoul Perfect: Acest ceramice gnome pom de craciun este un cadou de ziua perfecta pentru prietenii, familia, sau colegii care iubesc Craciunul.Este un drăguț și festiv modalitate de a adăuga unele farmec și bucurie pentru orice spațiu.

Adauga un vesel notă decor de vacanță cu 6.3 inch inaltime luminat de Crăciun gnome.Ușor pentru a muta în jurul, acest lucru gnome caracteristici excelente de styling și este perfect pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare pentru întreaga familie să se bucure.

Caietul de sarcini:

Nume: Luminat De Crăciun Gnome

Material: Ceramica

Dimensiune: (aprox.)16*7.5 cm/6.3*2.95 inch

Greutate: (aprox.)400g

Lista De Ambalare:

Luminat De Crăciun Gnome*1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Numărul De Model: Luminat De Crăciun Gnome
  • Tip de en-Gros: no
  • Setați Tipul: no