Unghii Paiete Intermitent Nail Art Pudra Colorata Nail Art Accesorii

Nail Art & Instrumente

s6016

În stoc

16.47lei
25.69lei

Unghii Paiete Intermitent Nail Art Pudra Colorata Nail Art Accesorii

Caracteristici:

1. Sclipici fulgi sunt realizate de înaltă intensitate pigmenți și holografic sheen, care sunt strălucitoare și lumina, durabil și de lungă durată.Non-toxic, inodor, și în condiții de siguranță să poarte pe piele.

2. Poate fi folosit cu fixativ sau cu sclipici primer pentru a ține-ți strălucește mai mult și se îndepărtează ușor cu apă.Calitate garantată și sclipici reciclabile, foarte eco-friendly.Cu acest sclipici kit, puteți crea spumante și efectele personale.

3. Acest holografic sclipici set este perfect pentru 3D nail art, tv cu unghii de arta, artizanat, DIY noroi face, DIY proiecte crafting, casă de noroi, fete noroi părți, noapte, costume, scrapbooking, decoratiuni de Craciun.

4. Treci scoate în evidență reflectorizante gata pentru club de noapte prin scufundare o chestie strălucitoare de sub ochi sau pe pometi dumneavoastră în timpul sărbătorilor.

5. Ușor de aplicat și se îndepărtează de la unghii, fata.Acesta este conceput atât pentru începători cât și profesioniști în minte, oferindu-vă un mod rapid, ușor și ușor mod de a aplica sclipici pulbere ca un profesionist.

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 21g

Dimensiune: 10*7*2cm

Lista De Pachete:

1* Unghii Paiete

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Numărul De Model: Sclipici Unghii
  • Tip De Element: Sclipici Unghii
  • Nume De Brand: MAKEUPEATING