1buc Rosu de Încălzire Auto 12V 150W 24V 200W 360° Rotație Portabil Incalzire Racire Dezghețare Încălzire Auto Accesorii Auto

autocolante

s5457

În stoc

177.03lei
300.01lei

Caracteristici:

*De înaltă Performanță: 12V/150W 24V/200W încălzire auto este special conceput pentru a elimina rapid ger și ceață de pe parbrizul vehiculului și sticlă, asigurând vizibilitate clară în timp ce conduceți.Cu zgomot redus, crește în mod eficient temperatura în interiorul mașinii, îmbunătățind siguranța de conducere.

*Încălzire rapidă & Construcție Compactă: mașina Asta de încălzire dispune de un vânt cald și vântul rece întrerupător dublu, împreună cu o mare de evacuare a aerului, pentru a permite o încălzire rapidă și o utilizare ușoară.Designul compact si face convenabil pentru a transporta peste tot.

*În condiții de siguranță de Protecție: spre Deosebire de tradiționale de elemente de încălzire, aceasta masina de încălzire adoptă o înaltă calitate de sârmă de încălzire, care oferă încălzire cu temperatură constantă și o căldură mare rata de conversie.Nu produce o flacără deschisă atunci când în uz, asigurând siguranță, fiabilitate, și de economisire a energiei beneficii.

*Reglabil: masina de încălzire poate fi reglată cu ușurință în sus sau în jos de 360° pentru a realiza încălzire echilibrat, ceea ce face partenerul perfect pentru dvs. de călătorie de conducere.

*Gama larga de Compatibilitate: Acest portabil masina de încălzire este compatibil cu cele mai multe 12V/24V de vehicule, inclusiv Suv-uri, taxiuri, microbuze, autoturisme și camioane.Acesta poate fi utilizat în mod confortabil prin conectarea direct la bricheta a automobilului.

Caietul de sarcini:

*Numele Parte:De Încălzire Auto

*Material:Metal

*Dimensiuni:Cum arată

*Culoare:Roșu

*Universal Montarea:DA

*Montarea:SUV, taxi, van, masina, camion, etc.

*Tensiune de alimentare:12V/24V

*Curent:150W/200W

Pachetul De Conținut:

1*Masina De Încălzire

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: De Încălzire Și De Fani