Pachet De 2 de Funcționare Jogging-ul de Lumină, Faruri Jogging, Magnetic Puternic LED Clip Lampă,1200 Lumeni Piept Lampă, Pentru Camping Durabil

Lumini & Iluminat

s54547

În stoc

55.70lei
66.30lei

Vizibile și mai sigur: Nostru jogging luminile sunt foarte luminoase și vizibile în medii întunecate pentru a proteja siguranța dumneavoastră, și LED-ul de jogging lumini sunt, de asemenea, în mod clar vizibile în medii dure. .

Noapte lumini sunt magnetice si pot fi prinse la pălărie, de buzunar, care rulează centura, geanta de voiaj curele, vesta de funcționare, și mai mult.Poate fi, de asemenea, atașat la orice suprafață magnetică și folosit ca o lumina de lucru. .

6 moduri de lumina: Cu lumini de conducere au 6 moduri de lumina.LED puternic modul de lumină, LED-uri modul de lumină scăzută, COB puternic modul de lumină, COB modul de lumină scăzută, COB lumina rosie modul, COB lumină roșie și o lumină albastră intermitentă.Faceți clic pe butonul ON/OFF pentru a comuta între moduri, care pot satisface viața de zi cu zi.

Ușor de transportat: Nostru jogging lumini individual cântărește doar 36 de grame, care este foarte ușoară.Puteți utiliza bentiță elastică să-l atașați la cap, ca un Far, sau atașați jogging lumină la guler, buzunar piept, pantaloni și buzunarul cu cleme magnetice.

Baterie reîncărcabilă: Nostru jogging lumină este alimentat de o mare de 600 mAh cu Tip-C de repede portul de încărcare, nu trebuie să vă faceți griji despre probleme de energie.Este foarte luminos la 1200 lumeni.Viața calitate rezistent la apa, nu se tem de în aer liber vreme de furtună.

Culoare: negru

material: plastic

Conținutul Pachetului:

2 x Lampă

2 x cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Certificare: NICI unul, CCC