Sac impermeabil Curea de Umăr în aer liber Reflectorizante Bretele Reglabile 20Kg Rulment Sarcina Curele Ergonomice Curele

Camping & Drumeții

s5238

În stoc

42.12lei
60.19lei

Nostru curea de umăr ajustabilă oferă o S-în formă de design ergonomic pentru un confort maxim și se reduce presiunea.Această rezistent la uzura curea este potrivit pentru 90% din geantă umăr curea de înlocuire și adaptabil la diferite dimensiuni.Îmbunătăți siguranța de mers pe jos pe timp de noapte, cu benzi reflectorizante.Nu mai hassle de a în mod constant de adaptare geanta curea timpul de călătorie.

Caietul de sarcini:

Numele: Curea De Umăr Ajustabilă

Greutate: 250g

Dimensiune Produs:

Latime piept: 13-40cm/5.12-15.75 în

Curea de umăr lungime: aproximativ 7-45cm/2.76-17.72

Material: (față) de înaltă calitate scufundări material elastic, (spate) 7mm îngroșat aer ochiurilor de plasă de pânză

Cataramă material: otel galvanizat metal cârlige pivotante

Capacitatea de incarcare: 20 kg

Lista De Ambalare:

1* Curea De Umăr Ajustabilă

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De a spori Nivelul de Confort: Dispunând de o în formă de S, design ergonomic, nostru curea de umăr ajustabilă oferă un sprijin sporit.Sale groase aer ochiurilor de tesatura de la spate în mod eficient amelioreaza presiunea umăr, oferind nivelul de confort.

2.Rezistent la apă Protecție: Acest curea de umar ajustabila este realizat de anti-murdărie și uzură-un material rezistent care protejeaza bunurile din apă.Are o intindere de neopren pe față, care poate fi folosit cu un sac impermeabil pentru un plus de securitate.

3.Utilizarea cu Ușurință a Noastră: curea de umar ajustabila dispune de un fier galvanizat cârlig pivotant, care este o briza de a se detașa și se poate roti la 360 de grade.Un convenabil opțiune de înlocuire pentru 90% din geantă bretele.

4.Având Extins Benzi Reflectorizante: Ridica pe timp de noapte de mers pe jos de experiență cu curea de umăr ajustabilă.Dispunând de o lărgit benzi reflectorizante, se îmbunătățește siguranța și oferă pace a mintii pentru tine.

5.Rulment Sarcina Noastră reglabile curea de umăr este în formă de Y catarama vă permite să efort modifica lungimea sa, oferind o potrivire perfecta pentru toate bagajele de dimensiuni.Sprijin de până la 20 kg, aceasta curea asigură adaptabil și transport confortabil pentru orice aventura de călătorie.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Altele