Reglabil Spokeshave | Mana Rindea De Lemn | Manual Rindea Cu Tv Cu Baza Perfect Pentru Rindeluirea Tunderea Instrumente De Lucru Din Lemn

Scule De Mână

s52107

În stoc

21.15lei
57.21lei

Puncte:

1.De înaltă Precizie de Tăiere: Bucurați-vă de subliniat și durabil cuțite cu reglabil spokeshave.Fabricata din geluit netede din oțel material, nu e ușor de rugină, asigurând o performanță de lungă durată.

2.Simplu de Control Grosime: Cu twin șurub de ajustare structura, puteți ajusta cu ușurință rindea grosime în funcție de nevoile dumneavoastră.Operațiunea este simplu și convenabil, și se poate adapta la nevoile de tăiere de pădure diferite.

3.A subliniat de Rindeluit: Acest reglabil spokeshave poate avion ascuțite și suprafețe netede de diferite în formă de arc de lucrări, cum ar fi lemn, bambus, alte, etc. Ea are mare cuțite duritate și rindeluirea șlefuirea marginilor de proiectare pentru durabilitate și eficiență.

4.DIY Distractiv: Nostru reglabil spokeshave instrument vă permite să efort forma de lemn în diferite modele, cum ar fi scaune, mese, sculpturi, și mai mult.Bucurați-vă de pasiunea pentru prelucrarea lemnului cu ușurință, și de a crea uimitoare proiecte DIY.

5.Eficient de Rindeluit: Acest reglabil spokeshave vă permite să avion curbat lucrări, cum ar fi picioare scaun, arc template-uri, și scaune cu usurinta si precizie.Ea are o gamă largă de aplicații pentru prelucrarea lemnului și de tâmplărie de proiecte.

Introducerea noastră Vorbit Ras - soluție de înaltă calitate, produse din lemn!Cu sale de lungă durată, de înaltă cuțite duritate, și operație simplă, puteți crea cu ușurință diferite curbe de lucrări și rindeluirea.Comoditate sale este un must-have pentru tamplarie entuziaști.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Reglabil Spokeshave

Material: oțel

Dimensiune Produs:

Singură sârmă și sârmă dublă pasăre avion lungime de aproximativ 21cm/8.27 cm

Dublu de mătase de mari dimensiuni aproximativ 24cm/9.45 cm

greutate:

Monofilament pasăre avion 205g

Sârmă dublă pasăre avion 233g

Mare dublu de sârmă pasăre avion 378g

Monofilament lama 118g

Sârmă dublă lama 104g

Sârmă dublă lama mare 144g (lamele sunt ambalate cu 5 bucati)

Pachet:

Un singur fir de pasăre avion și sârmă dublă pasăre avion sunt ambalate în blister de carton.

Mare dublu de sârmă pasăre avion ambalaje din carton,

Lama este ambalat în opp

Lista De Produse:

1 x Reglabil Spokeshave

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: VAHIGCY