Pentru a - A3 8V S3 2014-2019 Mobil cu Suport pentru Telefon Mobil, Suport Montare Auto Accesorii Negre

Motoare Si Piese De Motor

s4939

În stoc

34.64lei
73.68lei

Doar pune telefonul în suport.Bloca telefonul în mod automat și efectuate într-un grajd triunghiulare de construcție.Păstrați telefonul în siguranță, chiar și atunci când sunteți pe umflaturi de viteză sau drumuri accidentate, cu ușurință de la o singură sursă.Este super confortabil și asigură siguranță în timp ce conduceți.

Cele trei brațe formează un Triplu-a încolțit pe care blochează telefonul firmlu și nu face zgomot atunci când dintr-o dată sau de echitatie pe un drum accidentat.Moale tampoane din silicon pe telefon arme, de asemenea, proteja telefonul de la zgârieturi.

Fabricat din aliaj de aluminiu, care ține telefonul mult mai stabil și nu se deformează ușor.Dacă rezervăm portul de încărcare pe jos de suport de telefon mobil, puteți conecta cablul de încărcare la telefon, chiar dacă este conectat la acest telefon.Daca ai monta acest suport pentru vehiculul dumneavoastră, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre puterea de a fi oprit.

Foarte ușor de instalat și de a elimina.Nu este necesar să scoateți întreaga deschidere de aerisire.Muta aerisire, până când iese un pic.Apoi se introduce titularul între guri și împingeți-le înapoi.

Montarea:Pentru - A3 8V S3 2014-2019

Material:aliaj de Aluminiu

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x Telefon Navigare Suport

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală