Proiector inteligent WiFi Proiector Video HD Mini Ultra Light Proiectoare Portabile Suport 1080p Video Pentru Home Cinema în aer liber

Electronice De Larg Consum

s49194

În stoc

141.58lei
202.29lei

YT100 HD Acasă Micro Mini Proiector Portabil

caracteristică:

Cu cea mai avansată tehnologie, YT100 de înaltă definiție acasă micro portabil mini proiector aduce excelent bucurie vizuală!Dacă e un film noaptea la domiciliu, o prezentare de afaceri, sau un curs de învățământ, se poate satisface cu ușurință nevoile dumneavoastra.

Upgrade-ul de înaltă rezoluție și saturație a culorilor face experiența de divertisment mai șocant și realist.Dacă te uiți la un film, un meci, sau un joc, vă veți bucura de o imagine atât de detaliate încât se simte ca esti de fapt acolo.Cu YT100, home theater vor fi modernizate la un alt nivel!

YT100 portabilitatea și ușor de utilizat vă permite să vă bucurați de proiecție oricând, oriunde.Transforma orice spatiu intr-un teatru privat, cu doar un singur clic.Nu mai este limitat la ecranul TELEVIZORULUI, puteți lua dvs. de conținut preferate cu tine oriunde te duci.Sale miniaturale dimensiune și greutate de numai câteva sute de grame face mai ușor pentru a stoca și transporta.

Atent concepute de către experții noștri tehnici, de YT100 utilizează o tehnologie avansată de disipare a căldurii sistem pentru a se asigura că proiectorul nu se va încălzi în timpul utilizării pe termen lung.În același timp, se folosește avansate sursă de lumină LED, care are consum redus de energie și durată lungă de viață.Vă puteți bucura de imagini de înaltă calitate, cu pace a mintii, în timp ce, de asemenea, să contribuie la protecția mediului de pe pământ.

Am întotdeauna în considerare nevoile clienților noștri.YT100 este echipat cu o varietate de interfețe pentru a facilita conectarea cu diverse dispozitive.Dacă este un TELEVIZOR, calculator, telefon mobil, sau consola de joc, vă puteți bucura cu ușurință de înaltă calitate de proiecție efecte de pur și simplu conectați-l în.

Prin achiziționarea YT100, nu numai că va fi un produs cu performante excelente, dar, de asemenea, primi noștri entuziaști și profesioniști de servicii post-vânzare.Ne angajăm să furnizarea de clienții noștri cu cea mai bună experiență și satisfacție.

Se alăture în rândurile de Simfonie Cutie YT100 acum, bucurați-vă de sărbătoare audio-vizual, și de a crea propriul dvs. privat audio-vizual spațiu!

Caietul de sarcini:

*Nume produs: YT100 proiector

*Material: plastic ecologic

*Tehnologie de proiectie: LCD TFT;

*Display chip: FHD LED 1.6"180P;

*Sursă de lumină de viata: 30.000 ore;

*Luminozitate: 15±3ANSI;

*Tip de lampă: LED;

*Rezoluție Standard: 320x180;

*A sprijinit rezoluția: 1920x1080Pmax;

*Zonă de proiecție: 14"~100" inch;

*Raport de Contrast: 3000:1;

*Raportul de proiecție: 1.6:1;

*Distorsiuni:

*Luminozitate uniformitate: >75%;

*Distanta de aruncare: 60-400 cm;

*Raport de Aspect: 16:9;

*Metodă de focalizare: focus manual;

*Funcție de proiector: interactive;

*Metoda de proiecție: proiecția înainte;

*CPU: mare;

*Suport Video: MKV/AVI, MOV, MP4/TS/FLV/PMP/MPG/VOB/WMV;

*Suport Audio: MP3/APE/OGG/AAC/FLAC;

*Suport de imagine: JPEG/BMP/PNG/GIF;

*Control de la distanță roșu: în aer liber;

*Built-in difuzor: 4Ω2W;

*Optic-mecanic consum de energie: 7W;

*Consum de putere: 10W;

*Alimentare de performanță: 5V2A;

*Culoare caseta dimensiune: 13x13x7 CM;

*Dimensiunea mașină: 10.1x7.8x4 CM;

*Greutate netă: 0.16 kg;

*Cutie cadou greutate: 0.25 kg;

Conținutul Pachetului:

1*Proiector

1*manual de Instrucțiuni

1*control de la distanță

1*ubs linie

note:

1. Din cauza diverși factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Manual de date de măsurare poate avea mici abateri.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: iHseno
  • Origine: China Continentală