Leagăn Pentru Copii Heavy Duty Copii Swing Locuri De Înlocuire Arbore Leagăne Leagăn Mic Jucărie Curte Leagăn Cu Lanțuri Pentru Copilul Interior

Mobilier

s48459

În stoc

61.47lei
122.99lei

Acest apartament leagăn de design este perfect pentru orice copil în căutarea pentru un Joc distractiv de Sport experiență.Nu este ușor să se deformeze și daune, acesta poate fi agățată în poziția corespunzătoare folosind incluse S cârlig și poate fi folosit în orice spațiu în aer liber, cum ar fi o grădină, loc de joaca, curte, sau gazon.Lasa-ti copii leagăn și bucurați-vă în aer liber cu acest durabil și interesant de Leagăn pentru Copii.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Direct Consiliului de Leagăn

Produs material: 1.68 m galben lanț, EVA leagăn bord

Dimensiune produs: (aprox.)67*29*6.5 cm/26.38*11.42*2.56 cm

Produs portante: 220LBS

Lista De Ambalare:

Lant*2

EVA leagăn bord*1

S cârlig*2

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design tipic: Acest leagăn pentru copii dispune de un tv cu leagăn de design, care este sigur și de încredere.Acesta este dotat cu un cârlig de asamblare și un lanț de fier galvanizat, care nu are bavuri și un aspect neted.

2.Superb Siguranță Caracteristici: Fabricata cu excelente EVA și materiale superioare, leagănul nostru, se pot ocupa de utilizare dur, fără deformări sau rupere.Sale rezistente la presiune construi asigură durabilitate și fiabilitate, în timp ce moale, rezistent la șocuri design asigură copiilor dumneavoastră la fiecare plimbare.

3.Joc sportiv: Spori de copii forță fizică și curaj, cu leagănul nostru, joc de sport.Distracție și provocatoare în aer liber leagăn este perfect pentru cultivarea concurență sănătoasă între prieteni și familie.Copiii se pot bucura de un joc palpitant care ajută la creșterea exercițiu și echilibru.

4.Ușor de Instalare: Uita de frustrant procesele de asamblare.Hang Leagăn pentru Copii usor prin poziționarea S cârlig și de a salva timp și efort.Experiență mai distractiv cu usurinta.

5.Gamă largă de Aplicații: Acest robust leagăn pentru copii este perfect pentru utilizarea în interior și exterior în grădini, locuri de joaca, curti, gazon.Copiii de toate vârstele se pot bucura de ore de distracție în timp ce crearea de amintiri prețioase cu prietenii și familia.Aduce entuziasm la orice spațiu.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală