Chitara Montare Pe Perete Cuier, Metal Chitara Cuier, Stand Chitară Chitară Cuier De Perete

Instrumente Muzicale

s4827

În stoc

16.85lei
24.80lei

Caracteristici:

OOTDTY

Protecție de siguranță: chitara cuier cu montare seturi sunt fabricate din material metalic de calitate, și au o suprafață netedă afara pe chitara cuier, protejarea chitara de la zgârieturi.

Montare pe perete Cuier: Aceasta este dreptunghi de metal de bază chitara montare pe perete, potrivite pentru o varietate de instrumente cu coarde, cum ar fi acustice, electrice, bas, chitare, viori, mandoline, ukulele și mai mult.

Ușor de instalat: chitara cuier de perete pachetul este compus din șuruburi și pereți uscați ancore.Puteți ușor pentru a Instala această chitară cârlig în câțiva pași pe perete de beton sau de lemn de perete, ușor de agățat.

Multifunctii: chitara suportul poate fi rotit cu 90 de grade, deci chitara cuier poate fi, de asemenea, aplicat la instrumente muzicale cu neregulate capete.Cârlig poate proteja chitara în mod eficient.

Frumos Compatibilitate: chitara titularul trebuie să aibă chitara accesorii pentru amatori sau profesioniști.Frumos tetragonum modele de stil bun pentru ecran magazin, studio, de școală, de uz casnic.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, Metal, Burete

Culoare: Ca Imagine Arată

Stil :

3 Stil sunt Disponibile după cum se Arată în Imagine.

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Pachetul Include:

1 Set de Chitara Cuier de Perete

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: A70D3TK304975