Fast Car Charger Portabil 3-Porturi QC3.0 Adaptor USB Plug Cu Comutator Auto Accesorii Pentru Femei/Bărbați de Încărcare Rapidă Plug Pentru GPS

Fereastra Din Spate

s47325

În stoc

52.34lei
104.63lei

Acest auto adaptor USB dispune de 3 porturi și pe scară largă este compatibil cu cele mai multe dispozitive, în timp ce design robust, nu este ușor să se deformeze.Dimensiunea compactă îl face ușor de a transporta și monta, în timp ce o protecție excelentă asigură siguranță pentru dispozitivele dumneavoastră .

Caietul de sarcini:

Produs: 3-port de încărcare rapidă QC3.0 USB masina încărcător

Greutate: aproximativ 32g

Dimensiune: aproximativ 37*37*52mm/1.46*1.46*2.05 inch

Material: aliaj de aluminiu

Lista de ambalare:

incarcator auto*1 buc

Notă: greutatea și mărimea produsului vă rugăm să prevaleze în natură!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Încărcare rapidă: Cu QC 3.0 tehnologie, acest incarcator auto poate livra până la 18W de putere pentru dispozitivele dvs., economisind timp și hassle.Acesta are 3 porturi, astfel încât să puteți încărca mai multe dispozitive la o dată, dacă sunteți pe o excursie sau o zi aglomerată.

2.Compatibilitate extinsă: Pe-the-go de încărcare este rapid încărcător de mașină universal porturi USB, care răspunde la toate dispozitivele electronice, de la telefoane mobile și tablete pentru masina recordere, camere video și Gps-uri.

3.Puternic Durabilitate: Fabricat din baza din aliaj de aluminiu, bucurați-vă de un joc rapid, rezistent la temperaturi înalte, și în condiții de siguranță mașini de încărcare de experiență cu acest robust și durabil incarcator de masina.

4.Portabilitate excelentă: întreprinderile Noastre mici și ușoare de repede incarcator auto este special proiectat pentru on-the-go de încărcare.Cu ușor de a transporta și monta caracteristică, puteți lua oriunde și niciodată nu a alerga afară de viață a bateriei în timp ce conduceți.

5.Avansat : Nostru rapid incarcator de masina dispune de un circuit integrat care ofera o protectie excelenta impotriva supraincarcarii, supraincalzirii si scurt-circuit, făcându-l un seif și o mașină de încredere accesoriu de încărcare pentru utilizarea de zi cu zi.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Ai MAȘINĂ DISTRACTIV