4X A6 Bugetul de Liant Cu Fermoar Plicuri, Planificator de Buget Rezerva de Bani de Economisire Organizator, Plicuri de Numerar Pentru Bugetarea Roz

Educație Și Rechizite De Birou

s46037

În stoc

171.16lei
280.56lei

Drăguț din Piele PU Liant: Numerar liant cu 6 inele de oțel inoxidabil poate fi ușor de deschis și închis, PU lianți se acoperă cu compartimente și stilou loops, convenabil pentru depozitare pixuri, carduri, bani, pașapoarte, timbre, bilete, etc.

Plicuri de numerar pentru Buget: Plastic cu fermoar liant plicuri pentru păstrarea numerarului, cupoane, pașaport, bilete, note, cărți, etc.; Trei grilă buzunar carte de costum pentru salvarea cărți de IDENTITATE, carduri bancare, timbre.

Bugetul de cheltuieli Foi: 6 culoare bugetul de hârtie puteți folosi pentru planuri de zi cu zi, înregistrările fluxurilor de numerar, chestiuni importante, înregistrări, etc; Etichete autocolante și engleză cuvânt autocolante ajuta eticheta și de a identifica dosar plic și bugetul de foi.

Multifunctional Utilizare: Acest buget cartea arată frumos și portabil!Ca un personal de zi cu zi planificator, organizator cupon, autocolant organizator, plicuri pentru bani portofel liant, jurnale de călătorie, sau DIY volante notebook.Perfect ca un festival de cadouri pentru femei, prieteni, copii, etc.

Culoare:roz

Material:PU+hârtie

Conținutul Pachetului:

4 x PU piele A6 liant

28 x plicuri de numerar

4 x trei grilă carte de buzunar

48 x bugetul de cheltuieli foi

4 x foi categoria etichete autocolante

4 x foi cuvânt în limba engleză autocolant

4 x conducător scară

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală