Numărătoarea Inversă De Crăciun Pentru Copii 2022 Băieți Calendar Advent, Cu 24 De Zile Numărătoarea Inversă Cu 24 De Diferite Masini De Curse Misto Cadou De Crăciun De Vacanță

Home & Garden

s455459

În stoc

50.35lei
148.02lei

Descriere:

Un joc distractiv mic cadou în fiecare sertar de Crăciun Advent Calendar, și cei mici pot începe jocul în prima zi de decembrie, până când toate cadourile sunt trase în Ziua de Crăciun.

Calendarul de Crăciun Numărătoarea inversă a 24 de diferite masini de curse, de 24 de sertare, și o rasă diferită în fiecare zi, creând o durată de apel pentru copii.

Caietul de sarcini:

Nume: Calendarul De Crăciun Numărătoarea Inversă

Material: ABS

Dimensiune: aproximativ 14.76x9.05inch/37.5*23cm

Capacitatea de instruire: dezvoltarea intelectuală, mâinile-pe creier, apucând, simturile, coordonarea mana-ochi, jucarii interactive

Aplicabile ocazii: Crăciun advent cadouri, jucării pentru copii

Lista de ambalare:

1*Calendarul De Crăciun Numărătoarea Inversă

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Masina de curse de Colectare Cutie Cadou: Calendarul De Crăciun Numărătoarea inversă a 24 de diferite masini de curse, de 24 de sertare, și o altă surpriză în fiecare zi, creând o durată de apel pentru copii.

2.Crăciun Advent Calendar: Un joc distractiv mic cadou în fiecare sertar de Crăciun Advent Calendar, și cei mici pot începe jocul în prima zi de decembrie, până când toate cadourile sunt trase în Ziua de Crăciun.

3.Durabil Material: Făcute de înaltă calitate, material ABS, Calendarul de Crăciun Numărătoarea inversă este durabil si are o puternică performanță de siguranță, nu cauzează prejudicii pentru organismul uman.

4.Jucărie de învățământ: Advent Calendar 2022 Copiii pot atrage copiii să se joace și de a ajuta pentru a inspira imaginatia, de a construi abilitățile cognitive și de a dezvolta percepția culorilor în timp ce joacă.

5.Mare Cadou de Crăciun: Calendar Numărătoarea inversă poate fi trimis pentru copii cadouri de petrecere, decoratiuni petrecere, cadouri aniversare, cadouri de Craciun, de stocare de umplutura si orice alte cadouri perfecte pentru copii sărbătoare cadouri.

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-12-03

    Copilul meu a iubit-o, un succes

  • Oaspete
    2024-01-04

    element returnat din cauza calității scăzute înainte de a ajunge la cumpărător. în ciuda deschis, dar rambursare nu a primit niciodată!!!! unde să contactați direct aliexpress

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Model De Temă: Flori