Hidizs S3 PRO Ultra Portabil USB C DAC AMP Dongle Tip-C Pentru Cablu Audio 3.5 mm Amplfier cu MQA 8X Suport HIFI audio Hi-Res Adaptor

Portable Audio & Video

s45419

În stoc

310.33lei
387.93lei

Hidizs S3 PRO Ultra Portabil Hi-Res DAC Dongle

S3 PRO Caracteristici:

S3 Pro V1.0 Firmware-ul, faceți CLIC AICI pentru a descărca

3 stuning stiluri de a alege de la.

A Experimenta pe deplin toate lossless servicii de streaming de muzică, cum ar fi MAREE de Masterat, HiBy Muzica si Apple Muzica nou-lansat spațiale și audio free lossless audio.

De ce Hidizs S3 PRO?

Nu este nevoie să pachet cu orice dispozitive, S3 Pro iese în evidență de restul, pentru compatibilitate mai mare, ultra portabil de design, plug and play!Fără S3 Pro, mai multe formate audio sunt acceptate de pierderi player, care nu are de MQA și DSD sprijin.Cu toate acestea, după utilizare cu S3 Pro, aceste neacceptat formate de muzică devin disponibile în acest jucător.Doar bucurați-vă de master-nivel de calitate a sunetului ca niciodată înainte!

ESS9281C PRO DAC

Consum redus de energie, ultra-distorsiuni reduse, aproape de 0 zgomot, și MQA sprijin.PCM suportă până la 32 de biți/384kHz, DSD128. Bucurați-vă de sunet de calitate uimitoare pe termenii dumneavoastră.

* Date furnizate de ESS Technology Incorporated.

8X MQA Suport

MQA tehnologie audio este susținută de Hidizs S3 Pro portable DAC AMP, în măsură să complet 'se desfac' MQA fișiere pentru a oferi sunet de calitate remarcabilă.Muzica servicii care sprijină MQA ar trebui să fie instalat pe dispozitive de redare (de exemplu.g.HiBy Music, TIDAL) pentru a realiza 8x desfășurare a MQA audio.

A Experimenta pe deplin de MAREE Masters & HiBy Muzică & Apple Music

Nu am un dongle capabil de a debloca adevăratul potențial al TIDAL HiFi calitatea de membru, HiBy Muzica sau Apple Music?S3 PRO este aici pentru tine!Debloca întregul potențial al MAREELOR audio resources, HiBy Muzica MQA si Apple Muzica spațială și audio free lossless audio, vă oferi o performanță optimă după care tânjești! * Să se bucure de Apple Music, Lightning cablu OTG trebuie să fie achiziționate separat.

Alege Otrava Ta

Trei firmware - 3 stuning stiluri de a alege de la:

- Transparent înalte, luminoase, curate, clare și detaliate.

- Echilibrul Tonal, cu o pură sunet plăcut.

- Mai proeminent bass cu elasticitate incredibilă și un fenomenal adâncime.

Îmbunătățită Experiența De Ascultare

4 condensatori Panasonic au fost adăugate pentru o experiență îmbunătățită de ascultare.Maximele sunt mai curate, mai cald și mai transparent.

Muzica ta este Stralucitoare - Rata de Eșantionare Indicator luminos

LED-ul indicator se aprinde in diferite culori, sincronizate cu rata de eșantionare a melodiei redate în momentul respectiv:

- Roșu: 44.1 k-48k

- Albastru: 88.2 k-384k

- Roz: MQA

Ultra-Portabil

Doar 0.79 inch (20 mm) în diametru și 3.54 inch (90 mm) lungime.Despre dimensiunea de un penny - o mică monedă.S3 Pro iese în evidență de restul, datorită minimalism, de înaltă performanță, și ia-oriunde durabilitate.

Suport de Control de Sârmă Căști cu un Microfon

Destul de convenabil pentru utilizarea practică! - Căutarea pentru un DAC dongle care nu numai că suportă fir de control de redare/pauză și volumul funcții, dar sprijină, de asemenea, apeluri telefonice, fără a fi nevoie să-l scoate de pe telefonul mobil atunci când un apel vine?Apoi, S3 PRO este pick de top, evident.

Remarcabile Prin Cablu

Amestecat Împletitură de 2 core de înaltă puritate argint + core 2 fire OFC (60 de fire fiecare).Fire de argint pentru mai luminos și mai curat sunet de calitate.OFC fire adăuga mai lină și blândă performanță.

Hi-Res Audio Certificate

Hi-Res Audio de certificare este un proiect propus și definit de către Sony și recunoscut de JAS (Japanese Audio de Asociere) și CEA (Consumer Electronics Association), necesită capacitatea de a dispozitive audio de a suporta o rezoluție digitală mai mult de 24-bit/96kHz, în scopul de performanță extremă muzica de calitate si originale reproducere a sunetului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Dimensiuni (W x H x D): 20mm*10mm*2mm
  • Tip: Portabil
  • Nume De Brand: hidizs
  • Bluetooth: No
  • Numărul De Model: Hidizs S3 PRO
  • Material: Metal
  • PCM Lungime Cuvânt: 32-bit
  • Ieșiri: 3.5 mm
  • WIFI: No
  • Origine: China Continentală
  • Convertor D/A: ESS9281C PRO
  • DSD Frecvențele de Eșantionare: 5,6448 MHz (DSD128)
  • Compatibilitate USB: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, IOS, Android, osx
  • PCM Frecvențele de Eșantionare: 384 kHz
  • Intrări: USB Type-C