Usa De Securitate Paranteze U Forma Suporturi Pentru Uși De Securitate În Formă De U, Bar De Securitate Încuietori Pentru Uși Suporturi Pentru Uși De Garaj De Securitate

Hardware

s44822

În stoc

58.58lei
83.66lei

Realizate de industrial negru-oțel, acoperite, aceste paranteze se asigure că ușa de siguranță tija este suficient de puternic pentru a rezista la orice eventuală spargere.Cu simplu de foraj și unelte de instalare, este o briza.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: (aprox.)9*4.1*3.8 cm/3.54*1.61*1.5 cm

material: metal

Lista De Ambalare:

1 set *Usa de Securitate Paranteze

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușurința de Utilizare: de înaltă rezistență design suport asigură că ușa de securitate clema este suficient de puternic pentru a rezista la orice forță încercări de introducere.Clema previne, de asemenea, ușa de a fi deschis de către neautorizate chei sau ponturi de blocare.

2.Ușor de Instalare: de a Proteja casa ta cu U suport ușa clemă.Fabricat din oțel, acesta poate fi montat pe orice ușă cu lățimea de simplu de foraj și unelte.Păstrați cei dragi în condiții de siguranță și sigur în câteva minute.

3.Nu este Ușor pentru a Rupe: Fabricata din industrial negru-oțel, acoperite cu un finisaj, Ușa noastră de Securitate Cleme U Paranteze oferta imbatabila durabilitate și protecție.Bucurați-vă de ușor de instalare și reutilizabile design care nu se va deforma cu ușurință.

4.Utilizate pe scară largă: Consolidarea orice ușă, de la porti pentru garaje, cu robust în formă de U paranteze făcut de excelenta din oțel.Aceste usi de securitate cleme sunt utilizate pe scară largă pentru versatilitatea lor și durabilitate.

5.În condiții de siguranță pentru a Utiliza: Consolidarea dvs. de acasă de securitate cu Ușa noastră de Securitate Cleme U Paranteze.Aceste cleme servi ca o măsură de protecție împotriva intrușilor sau animale mici, asigurând o mai sigur de viață pentru tine și familia ta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Origine: China Continentală