2-În-1 Adaptor de Rețea Sute de Megabit de Partajare de Rețea RJ45 Multifunctional Una-Două de Rețea

Periferice Pentru Computere

s43944

În stoc

46.85lei
57.83lei

1. Ethernet Splitter: Acest Rj45 Ethernet Splitter Este Folosit În Principal Pentru A Rezolva Problemele De Conexiune Cauzate De Insuficiente De Cabluri.Alimentat Prin Usb, Acesta Susține Două Computere Pentru A Partaja Un Cablu Ethernet În Același Timp.

2. 100mbps, Viteza de Transmisie: Conexiune Poate Fi Împărțită În Două Ieșiri La Mare Viteza prin Ethernet Splitter, Dar Viteza Maximă de Transmisie De Fiecare Set de Cablu (1 Și 2) Este de 100 Mbps.În Plus, Nu Va Fi Nici O Diafonie Între Semnalul De Transmisie Dintre Cele Două Seturi De Cablu.

3. De Înaltă Calitate: Din Pvc De Protecție A Mediului Material Cu Rigiditate Bună, Rezistență La Impact, Rezistență La Căldură Și Rezistență La Temperatură Scăzută, Placat Cu Aur De Ace, Mai Gros Pcb Bord, Și De Metal Strat De Protectie; Avansat Socket Tehnologie A Fost Folosit De Inserție Este Mult Și Mai Plăcută.

4. Compatibilitate largă: Rj45 8p8c Internet Lan Splitter Conexiune Extender Poate Lucra Cu Cat8 Cat7 Cat6 Cat5 Cat5e Rețea de Cabluri Ethernet Și Poate Lucra Cu Adsl, , Întrerupătoare , Cutii Set-Top, Routere, Dispozitive Wireless, Calculatoare, Etc. Folosiți Împreună.

5. Unu-La-Doi Rețea Splitter, Două Calculatoare Pot Naviga Pe Internet În Același Timp

Nume Produs: Network One Împărțit În Două

Interfata: RJ45(8P8C)

: Cablu Este Împărțit În Două, Iar Cablul Este Extins

Culoare:negru

Material:PVC

Dimensiune:aproximativ 40cm

Conținutul Pachetului:

1 x Unu-La-Doi Adaptor (Cu Cablu Adaptor)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: PCI-E Coloană