Economii de bani Provocări Carte Bugetare Liant Numerar Plicuri Cu sistem de Blocare Parolă Impermeabil din Piele PU Portabil de Economisire 5050

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s42476

În stoc

27.59lei
43.77lei

Organiza și de a urmări dvs. de economii cu compact și portabil Bani de Economisire Provocare Liant.Acesta include 100 Plic Provocare template-uri pentru a atinge obiectivele dvs. financiare.Produsul nostru promovează securitatea și confidențialitatea pentru chitanțe și alte documente financiare.Ideal pentru copii și adulți, începe călătoria spre libertate financiară azi!

Nume Produs: 100 Plic Provocare Liant

Material: piele PU + hârtie

Produs dimensiune: 23.4*17,5 cm/9.21*6.89 în

Caracteristici: Cu sistem de blocare parolă

Scop: Economii Provocare

Parola metoda de setare: 1. Parola inițială este "000"; 2. Apăsați butonul din stânga pentru a deschide de blocare parola; 3. Atunci când parola este corectă, apăsați butonul din dreapta și rotiți număr de roți în același timp.Nu-l elibereze.Deschide și de a schimba parola nouă; 4. Setați parola nouă și eliberați butonul pentru a finaliza noua setare a parolei.

Memento cald: După blocarea carte, scramble numerele: dar vă amintiți parola, în caz contrar acesta va fi foarte supărătoare! ! !

Lista De Pachete:

1 buc * 100 Plic Provocare Liant (Patru-Gong grila card de film*25pcs+100-carte de ziua de hârtie*1buc))

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Portabil Bugetare Liant: Acest plic provocare liant vă permite să înregistrați cheltuielile oricând, oriunde.Acesta vine cu plicuri pentru bani bugetare și o economisire de bani ledger.Este un perfect instrument de gestionare a bugetului, care este compact și portabil.

2.Eficiente de Economisire a Gestiona finanțele dvs. ca un pro cu 100 Plic Provocare Liant.Perfect pentru familii și persoane care doresc să economisească pentru nimic altceva.Păstrați o evidență a cheltuielilor și de a ajunge dvs. de economisire de bani goluri cu ușurință!

3.Protecția datelor personale: 100 Plic Provocare Liant asigură securitatea și confidențialitatea cu un sistem de blocare parolă de design.Economisi bani în mod tradițional și bucurați-vă de simplu, acces convenabil oricând.Proteja intimitatea și păstra economiile în siguranță!

4.Heavy-Duty de Protecție: 100 Plic Provocare Liant este fortificată cu un hard-purtarea PU capac din piele care protejează valoare de eventuale deteriorări.Scratch-un material rezistent și frumos cusute cusături asigura durabilitate maximă.Cu 100 de transparent si rezistent la apa plicuri, vă puteți asigura chitanțe, bani, monede, bancnote, și mai cu încredere.Moale, confortabil de prindere si design compact face ușor de a lua cu tine.

5.Revolutiona economii: Atinge obiectivele financiare cu usurinta cu ajutorul nostru 100 Plic Provocare Liant.Acest elegant și inovator produs care vă permite să gestionați banii și de a salva pentru lucrurile care contează.Ideal pentru adulti si copii, se face pentru un cadou perfect și este un mod distractiv de a învăța bani-abilități de management.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală