Fabrica de Alimentare cu 32 de porturi 512 sloturi Sms Gateway 2G M26 32 De Porturi 512 Sims Slots Bulk Sms Modem Automat Sims Rotație Comutator

Componente Electronice Și Sisteme

s42234

În stoc

10 616.61lei

Ideal SK32G-512 Fabrica de Aprovizionare Sms Gateway 2G M26 32 De Porturi 512 Sims Slots Bulk Sms Modem Automat Sims Rotație Comutator

Mai multe detalii contactați-mă:

Skype: cathrylee291

TG: @Monachen111

Whatsapp: +8618816745224

Descriere Produs

SK32G-512 este un multi-funcțional și de înaltă performanță produs, care sprijină SMS trimiterea, primirea și trimiterea de grup.E diferit de la tradițional modem, este bazat pe rețea IP, cu SMPP/HTTP API, clienții pot dezvolta server de SMS-uri cu ușurință.Acesta este utilizat pe scară largă în mobile marketing, verifica codul, cea mai mare parte din SMS-uri si corporate SMS.

Mare live de trafic sms la Australlia, marea BRITANIE, Franța, Germania, Spania, Italia și alte țări pentru SK sms gateway!Începe trafic sms chiar acum, dacă ați cumpărat nostru gateway-uri deja!Contactați-mă pentru mai multe detalii!

De ce să alegeți SK gateway ?

O mulțime de clienți se plâng de probleme de blocare.În primul rând, poate stiti ce blocuri de Operator în mod frecvent?

A doua, care sunt regulile pentru blocarea?

A treia, cum putem reduce, chiar l evite?Există câteva reguli am aflat pentru tine.

#1Carrier detectează apelurile sale continuă minut.Odată ce cartele SIM ajunge la un anumit continuă minut, cartele SIM bloc.Soluție: Nostru SK inteligent gateway-uri pot fi inserate 4 cartele SIM pentru fiecare port și suport SIM-carduri efectuarea de apeluri circular în sine.Pentru acest avantaj, puteți seta atunci când cartela SIM 1 ajunge la un anumit continuă minut, apoi se duce la următoarea cartela SIM pentru a efectua apeluri.De asemenea, putem seta trimiterea de SMS-uri mai frecvent pentru a reduce blocarea.

#2 Transport detectează IMEI Nr.de cartele SIM și blochează.

Soluție: Nostru SK gateway-uri poate fi setat pentru a schimba IMEI Nr.Automat pentru a evita blocarea probleme.

#3 Transportator detectează ai cartele SIM sunt anormale.Explica deoarece Operatorul afirmă cartelele SIM nu sunt utilizate de către un om, în loc anumite dispozitive.Soluție: Pe de o parte, SK gateway-uri sunt proiectate cu o funcție care copiază un om comportamentul folosind o cartelă SIM și face să arate ca un om este folosind-o.Pe de altă parte, SK gateway-uri, de asemenea, puteți copia un om comportamentul de trimiterea de SMS-uri și de a face apeluri între porturi.Toate funcțiile pot fi setate de pe pagina de setare a SK gateway-uri.

Caracteristici

1) Fiecare canal de Sprijin 1 port de muncă

2) Schimba IMEI

3) LA comanda direct

4) Stația De Bază Schimba

5) Suport USSD interogare sold, facturare

6) Direct pentru a monitoriza Starea de Trimiterea de SMS-uri

7) Sprijin pentru a face sms traseu

8) Auto suferi internet pentru a useInternet trafic

9) Suport SIMS hot-swap

10) Suport SMPP server/client

11) Suport HTTP/SIP API SMS

12) Direct pentru a deschide poarta de acces software-ul în pagina Web

13)Releu Soluție de Criptare(Fix Blocarea IP-ului)

14)Lățime De Bandă De Optimizare

Profilul De Companie

China Skyline Telecom Co., Ltd.a fost infiintata in anul 2007. Se concentreze pe industria de comunicații pentru mai mult de 10 ani.Avem peste 2000 de angajați, 15 departamente și mai mult de 10 linii de productie.Mai mult de 200 de companii din peste 60 de țări diferite au înființat afaceri cu noi.

Compania noastra este un producător de Gateway-uri VoIP, GSM VoIP gateway-uri, Routere Industriale... cu bine echipate, dispozitive de testare și forță puternică tehnică.Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în industria de comunicare și alte industrii.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Sistemul de operare: Windows/Mac/Linux/Chrome OS/UNIX
  • LA comanda: Suport
  • Alimentare: 12V7.5A
  • Porturi: 32
  • Slot Sim: 512
  • Garanție: 12 Luni
  • Software-ul: Bazate Pe Web
  • Pachet: Cutie
  • Protocol: HTTP/SMPP/USSD/LA comanda
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Interfață: USB
  • Frecvența: GSM
  • Numărul De Model: SMS SK 32G-512
  • Rețea: 2G
  • Modulul: M26
  • Trimite SMS Viteza: 5-8s Pe Sms