Pivotant Triunghiular Mop Microfibră De Curățare Pânză Mop Mop Cap Înlocuire Piese De Schimb Accesorii Potrivite Pentru Vileda O-Cedru

Electrice Friteuze

s413354

În stoc

82.05lei
122.47lei

Pivotant Triunghiular Mop Microfibră De Curățare Pânză Mop Mop Cap Înlocuire Piese De Schimb Accesorii Potrivite Pentru Vileda O-Cedru

Lavabil colector covorase sunt realizate cu premium microfibra care capcane murdărie, praf.

Aceste durabil multifuncțional de curățare mop schimbarea tampoane sunt potrivite pentru cele mai dure suprafețe de pardoseală, cum ar fi marmura, laminat, și țiglă.Acesta nu va zgâria sau pata podeaua.

Eficient lavabil mop tampoane sunt ușor de instalat, reutilizabile, durabil si lavabil, tumble uscat sau linia uscat, perfect pentru curățare de zi cu zi de acasă/casa/camera/bucatarie/birou de curățare podea.

În scopul de a obține cele mai bune de curățare și filtrare efect, accesorii de curățare ar trebui să fie înlocuit la fiecare 2-3 luni în funcție de frecvența de utilizare.

Usor de instalat și eliminați, fără efort suplimentar și timp.

Categorie produs: Mop Accesorii

Modele compatibile: Pentru Vileda O-Cedru

funcția: curățare

Material: plastic + fibra

culoare: așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x Mop cu Cap

4 x Mop Pânză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală