Grele Saci de box de Formare Box Bag PU Piele Reglabil pe Înălțime de Box Sac de Box, MMA, Muay Thai Fitness Lupta

Fitness & Body Building

s41204

În stoc

115.79lei
160.84lei

Acest box sac este perfect pentru oricine care vrea să îmbunătățească reflexele și coordonarea.Puteți elibera grevă geanta la orice înălțime, ca acesta poate fi ajustat în mod arbitrar de la 60 cm la 120 cm.Sacul este fabricat din material rezistent și are o absorbție a șocurilor de bază care reduce în mod eficient zgomotul și vibrațiile.Gata pentru a punch-ți de drum la sala de fitness și de distracție cu acest box sac de box.

Caietul de sarcini:

Nume:Copii Sac De Box

Material: piele PU + pearl bumbac

Lista de ambalare:

1x Copii Sac de box

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fitness și Fericire Pentru Copii: copii sac de box este un fitness pentru copii saci de nisip, care oferă un profesionist și plăcută experiență box.El ajută copiii lor corpuri, ascuți abilitățile lor, și să crească în formă și fericit.Saci de nisip este, de asemenea, un minunat stres buster, care permite copiilor să se distreze și aerisire sentimentele lor.

2.De încredere și de Distracție: copiii sac de box are o buna PU piele exterior care este rezistent și confortabil.Interiorul este dotat cu EV înalt elastice de cauciuc si burete care sunt eco-friendly, formând patru straturi de protecție.Este solid și durabil, mare pentru copii să se bucure de box.

3.Ușor pentru a Bloca și de a Folosi: Acest copii sac de box are un cârlig și o legătură curea care vă permit să-l lipi pe orice suprafață netedă acopere.Se economisește timp și spațiu, și vă permite să te distrezi și de a exercita.

4.Reglabile pe înălțime Sac de box: Acest copii sac de box poate fi ajustat în mod arbitrar de la 60 cm la 120 cm, făcându-l potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 2-16 confortabil pumn la nivelul lor.

5.Liniștit și Confortabil: Acest copii sac de box este conceput pentru a face sus box experiență liniștită și confortabilă.Folosește noastre speciale de absorbție de șoc de tehnologie pentru a reduce zgomotul și vibrațiile niveluri, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre deranja vecinii și membrii familiei jos.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: HULA HOOP
  • Varsta: >3 ani
  • Origine: China Continentală