100ml Culoare Acrilic, Metalizat, Vopsea pe bază de Acril Pigmenți Bogați, Non-Decolorare, Non Toxice

Artă

s41194

În stoc

5.44lei
8.38lei

Caracteristici:

OOTDTY

Noastre profesionale, vopsea pe bază de acril are 11 de diferite culori metalice în sticle, și fiecare contine 100ml/3.38 oz.Metalice de vopsea sunt foarte bune pentru artiști, incepatori, copii si adulti pictură și crafting.

Aceste metalice culori acrilice caracteristică bogat în nuanțe metalice, și au o puternică acoperire cu vopsea.Aceste metalice culori acrilice caracteristică bogat în nuanțe metalice, și au o puternică acoperire cu vopsea.bright culori, netoxic, rezistent la apă.

Profesionale de vopsele metalizate aduce culori vibrante și incredibilă consecvență pentru pictori.Acestea se amestecă și se amestecă bine pentru a veni cu mai multe culori, aducând efecte uimitoare sau crearea incredibile opere de artă.

Vopsele acrilice se usucă rapid și rămâne pe suprafețe extrem de bine, permanent, rezistent la apa si rezistente la decolorare, potrivit pentru cele mai multe suprafețe, cum ar fi piatra, panza, piele, ceramica, lemn, lut, piatră, material textil, artă, meșteșuguri și mai mult, o mare pentru pasionații de artă, artiști profesioniști, studenți.

Utilizate pe scară largă pentru pictura acrilic, piatră de piatră, pictură, școala de artă de proiect, turnarea de artă, și mai mult.

Caietul de sarcini:

Culoare: Lumină De Aur; Aur-01; Aur-02; Rose De Aur; Auriu Șampanie; Bronz; Roșu Metalic Roșu; Albastru Metalizat; Metalizat, Verde Metalizat

Sticla Capacitate: 100ml/3.38 oz

Material: Acril Culoare

Sticla Dimensiuni: Aprox. 5.3x5.4cm/2.08x2.12in

Greutate: Aprox.

Pachetul Include:

1 Bucată Metalice Acrilice De Culoare

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală