Profesionale Păr De Capră Fata Machiaj De Evidențiere Perie De Amestecare Mâner Lung Fard De Obraz Perie Anticearcan Perie De Frumusete Instrumente De Machiaj

Frumusețe & Sănătate

s41130

În stoc

14.81lei
35.30lei

Despre acest articol

*Conice Evidențiere Perie : Pro Evidențiere Make Up Brush este cel mai utilizat pentru a evidenția partea de sus a pomeților, pe podul de nas, la centrul de la frunte și cupids arc.Îmbunătățiți forma sprâncenelor prin evidențierea arcul de fruntea osoasă.

*CHIAR,STREAK-FREE&VEGAN: moale sintetic perie de păr mătură evidențiere pe zonele feței pe care doriți să înainteze; conice punct se potrivește în colțurile ochilor.Funcționează cu smântână, praf, și minerale.

*DESIGN UNIC: MICI, CONICE EVIDENȚIERE CAP de PERIE cu o precisă sfat pentru o moale, difuză termina.Provenite din surse responsabile, ușor mânere de lemn 8 straturi de vopsea si grund pentru o durată de frumusete.

*Multi-Funcțional: a Obține o strălucire naturală prin aplicarea unei subtile pentru a evidenția punctele de mare din fata ta.

*Perfect Idee de Cadou: Această evidențiere machiaj perie oferă machiaj de zi cu zi de utilizare.Acesta vă va arăta frumusețea naturală și lasă un finisaj perfect.Cadoul Ideal pentru prietenul tău, de familie sau iubit-o pentru zilele de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, nunti si ceremonii de absolvire.

Caracteristici

De Brand nou și de înaltă calitate.

Îndeplinește bază de zi cu zi machiaj cerințe.

Realizate din material de buna calitate, care nu va ușor de a zgâria pielea ta

Material: maner din Lemn+Vată de Culori :Negru,culoarea lemnului,gri

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția,luminozitatea,contrastul etc. Sper înțelegere.Au o frumoasă zi de cumpărături

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Pensula de machiaj
  • Cantitatea: 1 buc
  • Origine: China Continentală
  • Perie Material: Fibră De Lână
  • Folosit Cu: FARD de obraz, Evidențiere Perie