Inghetata Halbe Cupa, inghetata Containere Cu Capace Pentru Ninja Creami Halbe NC301 NC300 NC299AMZ Serie Crema de Filtru de Gheata

Bucatarie,Sala De Mese Si Bar

s4105

În stoc

78.03lei
120.05lei

1. UTILIZARE VERSATILĂ: inghetata Litri, cana poate fi folosită pentru a stoca diferite tipuri de deserturi, cum ar fi inghetata, sorbet, inghetata, și mai mult.

2. Aspectul: vine în furnizarea de o distracție colorat și aspectul.

3. DURABIL MATERIAL: de înaltă calitate din material plastic, aceste cani sunt construite pentru a dura și sunt rezistente la orice daune sau fisuri.

4. COMPATIBILITATE: cupele sunt compatibile cu cele pentru Ninja NC299AM și C300s Serie, care oferă mai multe opțiuni pentru a utiliza Storcator dumneavoastră.

5. VALOARE MARE: Vine în pachete de 4, inghetata, Halbe cupa pachet oferă o mare valoare pentru prețul lor, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru stocarea deserturi.

Material: plastic

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

4 x ice cream containers

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Sarcasticmom.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Sarcasticmom.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală