1 Buc Patologie Vasculară Model & 1 Buc Umană Anatomie Scheletul Coloanei Vertebrale 4-Etape Model

Educaționale, Echipamente Și Consumabile

s40323

În stoc

274.08lei

1 Buc Patologie Vasculară Model & 1 Buc Umană Anatomie Scheletul Coloanei Vertebrale 4-Etape Model

1 buc Patologie Vasculară Model & 1 buc Coloana 4-Etape Model

Colesterol: 4-Etapa secțiune transversală a unei artere care să demonstreze arterioscleroză în care îngustare a arterei este din cauza o acumulare de tesut adipos (colesterol) si a placii.

4-Etape: normal artera, fatty streak, placa fibroasă și blocaj.Etapele provoca o scădere a fluxului de sânge, care poate duce la un cheag de sânge sau a trombilor.Toate etapele roti pe balama pin.

Potrivit pentru Cardiovasculară, Cardiologie și Medicină Internă, general anatomice de studiu, de formare pentru disecție, sau pentru educatia pacientului sau demonstrație de proceduri.Cantitatea de reduceri disponibile.

Realizat dintr-un material durabil, material cu precizie proiectat și colorate pentru a reprezenta structuri majore și, în anumite cazuri, leziuni sau alte anomalii cum este descris mai sus.

Material: PVC

Vasculare Model:

Dimensiune: 10.5x10.5x10cm

culoare: rosu

Coloanei vertebrale model:

Subiect: Stiinte

Tip: Model De Schelet

culoare:alb

Caracteristici energetice:

Acest model este împărțit în două grupuri de câte patru normală în funcție de dimensiunea de vertebre constă dintr-o combinație de normal corpul vertebral și trei grupe de leziuni vertebrale combinație pot fi împărțite în două grupe.Primul grup de afișare normal corpurilor vertebrale și disc intervertebral și discul intervertebral proeminent contrast; cea de-a doua expoziție de grup vertebre osoase și a discului intervertebral degenerare osoasă și osteoporoza cauzata de compresie și prezentare de pinten.Plastic PVC card, card cu producția de plastic!

Utilizarea ecologice din PVC, de mână de culoare

dimensiune :27 x 15.8 x 10cm

Conținutul Pachetului:

1 * Vasculare Model

1 * coloanei Vertebrale model

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală