Campervan Plierea Suportului de Masă Raft Motorhome Caravan din Oțel Inoxidabil Finisaj 200x115mm Negru Suport Accesorii Auto 2 buc

Alte Piese Și Accesorii Pentru Vehicule

s395916

În stoc

28.34lei
65.92lei

Campervan Plierea Suportului de Masă Raft Motorhome Caravan din Oțel Inoxidabil Finisaj 200x115mm Negru Suport Accesorii Auto 2 buc

Detalii:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Nostru pliere suport adoptă un unic și simplu bara de presiune de proiectare, și a fost încercat nostru suportul poate fi pliat si poate fi pliat la perete atunci când nu îl utilizați.

*Într-un spațiu limitat, vă poate ajuta să spori utilizarea de spațiu atunci când aveți nevoie, cum ar fi efectuarea de extensii pentru dulapuri și mese, mici mese pliante pliante si rafturi.Puteți extinde atunci când aveți nevoie pentru a crește utilizarea de spațiu, și rabatați-l în jos atunci când nu aveți nevoie de ea.

*Întreaga pliere structura de sprijin adoptă un design triunghiular, ceea ce îl face mai puternic atunci când este desfășurat și utilizate.

*Suportul poate fi montat în spatele raft sau oriunde aveți nevoie, și vă pot pune modele decorative pe partea de sus a suportului, astfel încât acesta poate fi utilizat ca o parte din arta de perete atunci când este pliat.

Caietul de sarcini:

*Stare: 100% de brand nou

*Culoare: Negru

*Tip: pliante suport

*Material: otel inoxidabil

*Dimensiune: 200 X 115mm

Pachetul de conținut:

2*pliere suport

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală

Tag-uri: Plierea Suportului De Masă Raft