Sub Birou Laptop Titularul Muntele W/Șurub Sub Birou Laptop Router Soclului Add pe Sub Masă de Tastatura Laptop de Stocare

Plin Alunecă

s38869

În stoc

32.79lei
50.49lei

Laptop Raft Sub Birou, Sub Birou, Suport Raft Rack De Stocare A Suportului Multifuncțional Tava Organizator Suport Cu Șurub Pentru Laptop

Puncte: 1.Reglabil și Versatil: Această sub birou laptop muntele vă ajută să vă păstrați laptop-ul, tableta, modem, cablu, TV box, sau alt dispozitiv cu o grosime de mai puțin de 40 mm sub birou, păstrând desktop curat și organizat.

2.Protecție excelentă: laptop-ul Nostru titularul sub birou este proiectat cu nealunecoase tampoane din silicon, care să evite zgârieturi sau accidentale alunecarea si a proteja dispozitivul împotriva deteriorării.

3.Simplu, Dar Modern, Design: pentru Acest laptop suportul de sub birou are un design elegant si aspect elegant, care este rafinat la domiciliu sau în birouri.De asemenea, este atractiv și utilizate pe scară largă pentru o instalare ușoară și cu economie de spațiu funcția.

4.Suportabil Materiale: Pastrati laptopul tău de vedere și de a salva spațiu cu această durabil și reutilizabile muntele.Fabricat de înaltă calitate ABS materiale și cuie din oțel inoxidabil, este robust și poate rezista mult timp de utilizare.

5.Ușor de instalat: Laptop Sub Birou, Cuier vă permite să eliberați spațiu de pe birou și păstra laptop-ul securizat.Este ușor pentru a instala cu șuruburi incluse și are un design elegant.

Laptop-ul Sub Birou Depozitare: Acest produs vă permite să montați laptop-ul sau modem sub birou și de a salva spațiu.Acesta este conceput cu nealunecoase tampoane din silicon pentru a proteja dispozitivul de la zgârieturi și cade.Vine cu suruburi pentru instalare ușoară și îndepărtarea.Este ideal pentru utilizare in birouri sau acasa.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Negru, alb

Potrivit pentru: Notebook-uri, Tablete, Cutiile de Cablu, Modemuri, Smart TV Cutii, etc.

Lista De Ambalare:

1buc* Sub Birou Laptop Muntele

1set * Kit de Instalare

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Geojieer
  • Cerere: Laptop
  • Material: Plastic ABS